محسن چاوشی: آلبوم «چنگیز» تابستان امسال منتشر می شود
باورم نمیشه یعنی همین تابستوون (sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن چاوشی: آلبوم «چنگیز» تابستان امسال منتشر می شود
باورم نمیشه یعنی همین تابستوون (sm137)
نمیدونی تو که عاشق نبودی ... (sm98)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفته پاییز
مثل پارو وسط های مهر میاد بیرون
بتی جوون (sm127) خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها اره همه البومای محسن میفته پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حق نداری دلخوشیامو ازم بگیری
همیشه وقتی باید بمونی میزاری میری
تو حق نداری تو این شرایط دووم نیاری
تو حق نداری بگی که دیگه دوسم نداری
دوسم نداری ... (sm50)
چنگیز (sm50)
(sm50)
از قرار معلوم بیشتر تنظیم هارو بهروز انجام داده
(sm2)
شکلک امضا رو عوض کردم (sm59)
خدا نکنه یکی بره توی تاپیک هادی بگه لینک مشکل داره ! خفتش می کنه میگه کمک کردی به تاپیک (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواستم کاری کنم که پیام نده(sm2) هی میگه بزن آپلود باز دهن سرویس 1000 تومنم کمک نمیکنه (sm70) (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو اگه مدیر سایت های دانلود فیلم باشی روزی 10 تا فیلم میزارن مردم هم رایگان دانلود می کنن طفلکی ها هیچی هم نمی گن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تاپیکت ورودی بزار
عوارضی (sm2)
تو داری با مدیر سایت منو مقایسه میکنی ؟ ...اون خودش از همون سایت کلی در آمد داره (sm120) بعدشم فیلم چیه (sm70) از جای دیگه دانلود میکنن میان اونجا میزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب من اینجا باید بخرم اونم هر دی وی دی 80 تومن (sm120) ..........خودت ببین مقایسه کن ........ تو کدوم سایت اینجوری میان هزینه کنن ؟ (sm120)
بعضیا میگن بیاین به تاپیک کمک کنید خودشونم نمیدن (sm2) یکی نیست بگه اول برو خودت واریز کن بعد بیا به همه بگو (sm39)
چیزای هست آدم کف میکنه ولی پول نیست(sm81) خب دارم سعی میکنم که بدن ولی نمیدن (sm98)
دوتا دی وی دی هایده گرفتم شده 75 تومن ..حساب کن 4 تا دیگه داره (sm81) تازه اونم نه خود ارجینال برام از ارجینال کپی کرده ..... همین 2 تا رو داشت
2 تا دیگه هم قراره برام گیر بیاره هی میگه صبر کن با هزینه پست اون دوتام بخواد بفرسته میشه 100(sm120)
گیر نیاد باید 4 تا دی وی دی دیگه رو هر دونه ای 80 بگیرم (sm1) تا کمک نکنن به نظرت سر گنج که ننشستم .... (sm98)
واقعا نفری 4 زیاده ؟ پول 2 سیخ کوبیده هم نمیشه (sm81)
خب وقتی میتونم دو سیخ کوبیده بخورم چرا پولش رو به تو بدم (sm2)(sm30)
فک کن دوتا بستنی گرفتی با همون خانوم منشی نشستی تو پارک خوردی (sm2) اگه لذت اون تنها یه لحظه ست لذت این خاطره و چیزای ارزشمند (sm120)نقل قول:
4 تومن میتونی به من بدی دعاتم میکنم(sm172) یه چیزیم گیر تو میاد(sm120) با 4 تومن صاحب 2 DVD از هایده شدی ...کم چیزی نیست (sm50)
خو 4 تومن رو میرم با خانوم منشی بستی میخورم لذتشم اوووووووو چندین برابره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همون خانوم منشی رو من ببینم میگم براش شرطی بزار 200 هزار به تاپیک بده(sm30) اونوقت میدونی حالت جا میاد (sm30)نقل قول:
به جان خودم 200 تومنو میدی بعدش با خودت میگی ای کاش همون موقع بهش جای 4 تومن 12 میدادم تا 200 تومن خفت نشم (sm2)
هر وقت خانم منشی امر فرمودن ما در خدمتیم (sm2)نقل قول:
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم دستشو چپ یا راست (sm91)
راستی اینا از کجا میدونن مگه اون موقع بودن ؟ دست میبرن تو خشتکشون حرف درمیارن (sm30)
(sm50)
(sm50)
(sm2)سالی 50 تا داستان تخیلی اضافه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm2)
(sm2)اعراب پیوسته به اسراییل ! معلوم نیس اونجا چه خبره این تی وی دیوث هیچی نمیگه