موزیک ویدیوی ترانه Blank Space با بیش از یک میلیارد بازدید در صفحه رسمی یوتیوب تیلور سوییفت رکوردی در این زمینه خلق کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک ویدیوی ترانه Blank Space با بیش از یک میلیارد بازدید در صفحه رسمی یوتیوب تیلور سوییفت رکوردی در این زمینه خلق کرد
(sm2)
دیگه مزه ای نداره همه جاشو گذاشت دیدیم هیجان خودشو از دست داد (sm81)
Rials 27900 آپلود بوی (sm2)
محسن باید سال دیگه آلبومو بده بیرون (sm25)
تا مهر منتشر میشه (sm118)
بهمن زودتر نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم حریص و پرچم سفید و من خود آن سیزدهم ... هم می گفتن تابستون میاد (sm2)
(sm70) زر نزن به من چی ربطی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجر - چشم نرگس (sm50)(sm50)(sm50)
خواهم که بر چشمت چشمت چشمت
هر دم کشم سرمه
هر دم کشم سرمه
ترسم پریشان کند بسی
حال هر کسی
چشم نرگست
مستانه مستانه
مستانه مستانه
(sm81)
بهرام - لمس
سینا (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروم سایتو هک کردن (sm120)
خدا هرگز نمیخواهد خدا باشد (sm50)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دلم تنگ شده براش (sm74)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
(sm2)
(sm2) دیوث رفته شمال عکسشو ببین (sm81)نقل قول:
الان دارم غرق میشم تو آرزو هام با یه قیمه نذری جاتون خالی(sm120)
(sm2)نقل قول:
سینا وقتی نتونس بره کنسرت این لاشی به غا رفت (sm50)
همش کس شعر می خونه
نه وقتی سینا داشت نوشابه میل می کرد این ترکیه بود نشد بره بعدش افسردگی گرفت رفت تو گوشه ی کنج اتاق (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
گلوم خلوت ترین پس کوچه بن بست (sm81)
آلبالو ، نعنا (sm181)
به دیدنم که میای برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم نفس کشیدنتو
برای تشنگیام یکم سراب بیار
تا باز دوره کنم خیال دیدنتو
(sm50)
ترانه سراهای آلبوم مشخص نیست هنوز ؟؟؟ روزبه بمانی هست؟؟
مثل اینکه هست صفا و یاغی تبار + سه تای مولانانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون یادم نیومد کاملشو (sm120)نقل قول:
دریغ مدت عمرم که بر امید وصال
به سر رسید و نیامد به سر زمان فراق(sm181)
تنظیم هم که محسن و بهروز و فرشاد حسامی وپدرام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر به دست من افتد فراق را بکشم
که روز هجر سیه باد و خان و مان فراق(sm181)
بهنود فدوی تو آلبوم محسن نیست ؟
احتمالا یه دونه تنظیم داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی با تنظیم بید بی مجنون حال کردمنقل قول:
اگه این صفاریان دست بردار
خوب بود ! ولی تنظیم هایی که توی آلبوم ترافیک داشت بهتر بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)