گیبس مصدوم شد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گیبس مصدوم شد (sm2)
کروس کلید بازی (sm120)
میخواستم صب تایید نهایی بزنم یادم رفت رفتم بیرون الان اومدم دیدم کار خدا بوده چون هم سیتی ریده هم دورتموند انگار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم پخش کردن میگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به جای آنچلوتی بودم، کل هفته وقت میذاشتم رو په په که استراتژی هاشُ برای رفتن روی اعصاب سوارز تقویت کنه (sm120)
مگه میتونی بگیری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میخوام ببینم حسرت بخورم یا نخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرات نمیکنه (sm120)نقل قول:
یاد بازی رفت کوپا با اتلتیک افتادم (sm2)نقل قول:
کی جرات نمیکنه؟ په په؟ سوارز؟ کارلتو؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]