امروز دیگه واقعا تاپیکو اپدیت میکنم منتظر باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز دیگه واقعا تاپیکو اپدیت میکنم منتظر باشید
(sm178)(sm142)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از دوستانی که پیگیره تاپیک هستن مخصوصا صادق جون
موزیک های جدید اضافه شد
با تشکر از دوستانی که پیگیر کارهای موکلم هستند ،
در جریان باشید که اگر غیر از این بود ، تجاوزی سخت در انتظارتون بود
این 3 نفری که خیر رو زدن یه انرژیه مضاعف منفی رو به سمت من فرستادن برای همین دستم به کار نمیره(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسته ی بیل روانه شان میکنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کلفت تر از اینا حوالشون کن خیلی بی شخصیتین(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستون های تخت جمشید ...نقل قول:
پایه های سی و سه پل ...
مجسمه های موزه ی مادام توسو ...
ستونو هستم باب خودشونه(sm2)نقل قول:
Say It Right
لینک اشتباه