اخه گفتی تیمتون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه گفتی تیمتون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نگران نباش تو هم کم نیستینقل قول:
جلو صغری سگ سیبیل باید سینا دسته بیل باشی
آها خو تو اون تاپیک میگن ما گرفیتیم و این حرفا منم گفتم تمشون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سوم این ماه کوفتی پرید (sm51)
Tango
(sm81)
(sm128)
(sm50)رفت آن سوار كولي، با خود تو را نبرده ...
(sm50) از نظر احساسی دیوار بی در رو گذاشته توی جیبش این آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ترکمن را نواختم و نامجو روي آن به صورت بداهه آواز ترکمني خواند. خب ميدانيد که ترکمن قطعهاي نيست که براي آواز نوشته شده باشد؛ اما بايد بگويم که الحق ترکمن را نامجو فهميد. وقتي شروع به خواندن کرد تحريرهايش کاملا ترکمن بود. مطمئنم که نامجو آن لحظه بوي خاک ترکمن را حس ميکرد. در هر صورت شب بسيار جذاب و شيريني شد. خب اين احساس را با چه چيزي ميتوان عوض کرد؟ و من از خودم خيلي ممنونم که اين کار را کردم!(sm50)