عزیزم اینا همش شایعه است
من شماره ام رو میزارم هر وقت هرگونه مشکلی داشتی زنگ بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم اینا همش شایعه است
من شماره ام رو میزارم هر وقت هرگونه مشکلی داشتی زنگ بزن
انقد لاین هم باز نکردم آپدیت میخواد =))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه وضعیتی هس من دارم =))
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس رو ببینا
بچه ها هستن اددت میکنن دیگه مشکلت حل میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشمان نیامد (sm172)
اون موقع ها خودم یه سایت داشتم ، بعد آهنگ یا فیلم جدید میذاشتم برای همه میفرستادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی اوقات هم جوک میفرستادم ، بعد بچه ها هم چون همه رفیقام بودن و از بچه های فروم سایت بودن همشون با فحش استقبال میکردن
عاخ عاخ اعتراف میکنم من همیشه جزو فوش دهنده ها بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به سلامتی .... الان باز میکنی میبینی فقط رسول اددت کرده ، اونجاست که با یه دی اکتیو ساده میگیری میخوابینقل قول:
Line Id = MrCrowch (sm51)نقل قول:
سلام(sm51)
عاره حال نداد ، خیل وقته یه کار شاخ از کسی بیرون نیومده ، یه آهنگ که کل روز مدام ریپیتش کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]