سلام دادا ؛ یکم گرفتاری برام پیش اومده حل بشه مثل سابق هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دادا ؛ یکم گرفتاری برام پیش اومده حل بشه مثل سابق هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه عسل ۶٠ سال بعد...!
ساسان علیخانی(نوه ی احسان علیخانی):
از اون روز بگو از اون اتفاق...!مهمان برنامه:
خسته از کار بر میگشتم سوار اتوبوس بودم،نشستم رو صندلی ایستگاه بعد یه پیر مرد سوار شد منم دیدم اتوبوس جا نداره دلم سوخت براش ما همه انسانیم باید یه کاری میکردم
پاشدم که اون پیر مرد بشینه رو صندلیم...
ساسان علیخانی:واقعا چطور میشه یه انسان به چنین معرفتی برسه
ماهتون عسل...!
انشالله که درست میشه خلاصه دلم برات تنگ شده بود موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو شاهین جان ، امیدوارم ...نقل قول:
منتظرم،
شبیه یک آهنگِ غمگین قدیمی
در آرشیو رادیو!
"زنـگ بزن"
بگو که می خواهی مرا بشنوی...
- آزاد نوروزی
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاد غیر ممکنه از (sm39)استفاده نکنه(sm2)
دهنت سرویس چه دقت نظری کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار تو یه جکی خیلی اتفاقی اسمش بود ، دهنمو صاف کرد بخاطرش
سلام دوستان اگه میشه فقط به این لینک برید و کار خاصی نمیخواد انجام بدین فقط بذارین کامل لود بشه مربوط به دریافت جم رایگان کلاش اف کلنز هستش.(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه ش چیه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری تحویل میدن؟؟؟
دنیا برای من بدون تو یه انفرادیه (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
برادر جان نمی دونی چه دل تنگم
برادر جان نمی دونی چه غمگینم
نمی دونی نمی دونی برادر جان
گرفتار کدوم طلسمو نفرینم
نمی دونی چه سخته در به در بودن
مثل طوفان همیشه در سفر بودن
برادر جان برادر جان نمی دونی
چه تلخ وارث درد پدر بودن
دلم تنگ برادر جان برادر جان دلم تنگ
دلم تنگه از این روز های بی امید
ازین شب گردی های خسته و مایوس
از این تکرار بیهوده دلم تنگه(sm172)
فعلا دارم تستش میکنم اگه جواب داد یه تاپیک میزنم.(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاری کنید رقصمون بیاد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
ﻣﻦ ﺧﺶّ ﻭ ﺧﺶّ ِ ﺭﻓﺘﮕﺮ ﺍﺯ ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﺭﺍ
ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﻬﻤﻦ ﻭ ﺭﯾﻪ ﯼ ﻏﺮﻕ ﺩﻭﺩ ﺭﺍ
ﻣﻦ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﺒﻮﺩ ﺭﺍ
ﺑﻮﺳﯿﺪﻡ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺟﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ (sm50)
سنگ دلا چرا دگر جور حفا نمیکنی
جور و جفا بکن اگر مهر و وفا نمیکنی (sm88)
امروزم مث هر روز حـروم شد (sm172)
همیشه همین یساط استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر سال پیشم همی موقه ها هندونه خور بودی....چ زود گذشت بچه بازیامون ههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا نقل میگیری تو (sm77) اونجایی؟ (sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
برای محکم کاری هم ازت نقل گرفتم هم تگ زدم (sm120)
خسته نباشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صابر چه خبر؟! (sm132)
هرموقع بیدار شد پاسخ اس داد میگم بهت... ساعت خوابمون کلا فرق میکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر رمضون تموم شه برگردیم به حالت عادی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده به دست عقابی ژن دروغت را (sm50)
(sm25)نقل قول:
پوریا جونم (sm127) من امروز خیلی خوابم میاد الان یه چرت زدم... دیروز خیلی کم خوابیدم (sm28)
خو عیبی نداره برو بخواب (sm134)نقل قول:
خوب بخوابی (sm127)
منم برم انیمه ببینم (sm27)
دیگه اینقدا هم خطرناک نیست (sm2)نقل قول:
یه میزنمتا(sm39) میزنم بمیریا (sm39) همین(sm120)
سلـام دوســتـانِ جـــان ♡ ♥
برادر جان با تمام غمگینینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تنها آرامش این شب سنگینی (sm127)(sm50)
یه آشنایی دارم تو حفاظت اطلاعات رشت گفت برو از بانک رسید پرداختتو بگیر همونو بده به من کافیه ، شمارشو هم بده به من جاشو میفهمم کجاست ، قراره قانونی حقمو پس بگیرم ، فردا هم یکی دیگه رو میارم کارمو ردیف کنه.نقل قول:
چرا پاش بیفته خیلی خطرناک میشه ، من دیدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به سلام آزاده جان ، خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال و احوال میزونه؟ (sm10)
امشب شب جمعه ست،جمعه!... و تو غمگینی
من در کنــــــارت هستــــم و من را نمــــی بینی
هـــی عکسها دور سرت در گریــــه می گردند
«آهنگران» ، «چمران» ، «جهان آرا» و «آوینی»
یادت میاید: « قرمه سبزی دوست دارم با... »
از انعکـــاس عکس گنگت داخل سینـــی
« احمد» پدر را اشتباهی محض می داند
خط می زند« زهرا» مرا از دفتر دینــی!
تو مثل سابق پیش من در چادری گلدار
با آن دهان و چشم و ابرو و لب و بینی
در رکعت سوّم بـــه شک افتاده ای انگار
و پشت شیشه می زند باران سنگینی!
دارند می پوسند با تو ، با زمان ، با عشق
بر روی میــــز کار من گلهــــای تـزئینــــی
از من چـــه مانده جـــز دو تا تصویر بر دیوار
یک رادیو ، یک خاطره ، یک فرش ماشینی
شـبها میان سجـده می آیی به آغوشم
امـــّا نمی فهمد تو را این شهر پایـیـنی!
تا صبـــح گریــــه می کنم در عطر موهایت
سر را که بالا می کنی من را نمی بینی...
مهدی موسوی...
به قول شاملو اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید لای کتاب بگذارید این ملت کتاب نمیخوانند
پروردگارا ؛ با ما در روز جزا چنان رفتارنما
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
که قوه قضائیه با دزدها و اختلاس کننده ها رفتار کرد
بعد از حضور بازیکنان تیم ملی امریکا در سفره خونه و کشیدن قلیون و بعدش هم باخت به تیم ایران
پیام مربی تیم والیبال آمریکا به اعضای تیم لهستان
.
.
.
.
.
.
.
.
دوسیب آلبالو نکشین سنگینه
شیخ صاحب دلى،براى اقامه نماز به مسجدى رفت . نمازگزاران ، همه او را شناختند؛ پس ، از او خواستند كه پس از نماز، بر منبر رود و پند گويد . پذيرفت .نماز جماعت تمام شد . چشم ها همه به سوى او بود. مرد صاحب دل برخاست و بر پله نخست منبر نشست . بسم الله گفت و خدا و رسولش را ستود.
آن گاه خطاب به جماعت گفت : مردم !هر كس از شما كه مى داند امروز تا شب خواهد زيست و نخواهد مرد، برخيزد! كسى برنخاست . گفت : حالا هر كس از شما كه خود را آماده مرگ كرده است ، برخيزد! باز كسى برنخاست .
گفت :حالا کی مــ.مه میخواد بخوره؟ ،اینبار همه ایستادند گفت: شگفتا از شما مردمخارکــ.سهكه به ماندن اطمينان نداريد؛ براى رفتن نيز آماده نيستيد! ولی همیشه برای مــ.مه آماده اید ،بیایید تخــ.مای منو بخوریدجاکــ.شا....
شهــــــــــامـــــت می خواهد
دوست داشتن کسی که
:
:
:
:
:
:
:
:
:
: