از یه اهنگساز خارجی برداشته قشنگه اگه بود دانلود کن
نمایش نسخه قابل چاپ
از یه اهنگساز خارجی برداشته قشنگه اگه بود دانلود کن
اسم خواننده و آهنگ را بی زحمت میگی؟
اینم اجرای زنده یکی از ترکای آلبومیه که گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک بی کلام خارجی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره سبک موسیقیش دقیقتر بخوام اشاره کنم Classical Crossover کار میکنه که معنی Crossover متقاطع و دو رگه میشه و یعنی کلاسیک متقاطع / دو رگه
من که اصلا آشنایی با موسیقی Crossover ندارم اما ظاهرا یه جور موسیقیه که شامل ترکیب چند تا سبک مختلف با همدیگه ست
این آلبوم آخرش هم بعضی آهنگهارو میشه گفت ترکیب موسیقی کلاسیک با راک مدرنه
اگه لینک شنیدن آنلاین یا دانلودش رو داری که بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید فربد جان من الان باید برم جایی
بعدا باز میبینمت
فعلا (sm10)(sm127)
(sm10)
من که باور نمیکنم (sm120)(sm120)(sm120)
لبه تاریکی - اریک کلاپتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راسته شادمهر داره واسه عارف اهنگ میسازه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف دل ما رو میزنی برادر ... بارها به همین موضوع اشاره کردم (sm10)
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال
اخرین سنگر سکوته!
شادمهر دیگه برا خودش نمیسازه چه برسه بقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm120)(sm120)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm54)
(sm50)
اندکی صبر سحر نزدیک است(sm50)
اون سحر 7 بهمنه
بله خبر راست هستش ... طبق آخرین اخبار شادمهر عزیز برای عارف یه آهنگ روی ترانه ای از یغما گلرویی ساخته ، هومن نامداری تنظیم کرده و در مراحل ساخت ویدیو هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فرقی نمیکنه واسم چون فکر نکنم آهنگ بترکونی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر عکس تبلیغ اهنگو گذاشته اینستاگرام(sm118)
بچه ها کم کم باید منتظر بمب باشیم. . (sm118)
فقط باتو عشقم
فک کنم نزدیک تولدش منتشر بشه ..
امیدوارم راضی کننده باشه
زودتر میاد احتمالا
امیر عنوان تاپیک عوض کن
امیر فقط باتو عشقم
تازه اسمش مشخص شده خداکنه بقیه چیزاش اماده باشه
امیر عشقم کجایی؟
امیرم کجایی دقیقا کجاییی
عنوان زود عوض کن وگرنه میدم شومبولت گربه بخوره
امیر بهترین اهنگ تاریخ موزیک ایران تو راهه ها عنوان تغییر بده دیگه داداشی
بچه ها کاش اهنگش تو ذوقمون نزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم احتمالا واسه میلاد هاشمیه . پست داده تو اینستا
احتمال میره عوامل کار اینا باشن
اهنگساز : اشکان خشایی
ترانه سرا : عرفان سلیمی
تنظیم کننده : میلاد هاشمی
کار حداکثر تا ده روز دیگه میاد
آدم از اسم آهنگ میترسه یجورایی انگار کامران و هومنیه
منم ی جورایی میترسم آهنگ تو ذوقمون بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد ملودی شادمهر یبار از اهنگسازیه کس دیگه استفاده کرد که اونم رابطه بود که خیلی هم خوب بود.در مورد این اهنگسازه اهنگ فقط با تو عشقم کارای خوبی ساخته تاحالا از جمله برف میباره بابک جهانبخش.هنوزم همونیم فریدون اسرایی.هی نگو باتو من عوض میشم فرزاد فرزین و....امیدوارم این اهنگ هم باتوجه به اینکه به سلیقه ی شادمهر ایمان دارم عالی باشه