مهم نیست عادل تو مقصود چه کرده فرشاد تو اخرین اتوبوس سلطان تو تریاق
جایزه رو بهروز میبره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهم نیست عادل تو مقصود چه کرده فرشاد تو اخرین اتوبوس سلطان تو تریاق
جایزه رو بهروز میبره (sm120)
یکی از کارای ضعیف و خنثی آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز خاطره ساز شد اولین ترک اینو پلی کردم دادم به امیر تعجب کردم ..
جایزه رو خودش به خودش میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو این شعر نمیشد بهتر از این ملودی ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال که را دزدیده ام؟!... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک از 2 تا ترکی که گفتم قابل تحمله ..
بعضی ها یه جوری میگن ضعیف انگار خودشون می ساختن اهنگ رو میشد جهانی حرفه ای(sm30)
مجبور نبود اینو بخونه مخصوصا اینکه قبلا با ملودی دیگه ای خونده شده و کار مشهوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه خندیده .. (sm74)