(sm132)ما برویم کنفرانس موسیقی (sm70)والیبالو از دست میدیم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)ما برویم کنفرانس موسیقی (sm70)والیبالو از دست میدیم (sm25)
ادبیات دیگه کجای دنیاست؟ نمیخواد ، ببین یه ملودی آروم انتخاب کن. از آهنگای سنتی باشه بهتر یا پاپ . بعد رو اون ملودی شعر بگو. بعدش بشین ملودی خودت و بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مرا به عباس معصومی برسان(sm120)
تاپیک درخواست سر بزن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پا زدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید خوب باشه ها ، امشب بزنم واسه دانلود
یه چیزی در حد فیلمهای کلینت باشه
من خودم کلی ملودی دارم شعر نداره .. رو اونا مشکل دارم نمیتونم تصویری که تو ذهنمه رو پیاده کنم باز شعر ساده میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما برفتیم (sm132)
اختصاصی موزیک باران (sm120) نائب امیرالمومنین شدم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنت : خوش به حال آن پرستاری که چوچول عاغا رو لمس کرده(sm2)