- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm2)
خداکنه شاهرخ تنظیمشو قبل این مشکلاتش تحویل داده باشه مگرنه فک نکنم برسه به آلبوم خیلی دوس دارم بشنوم کارشو به نظرم سورپرایز آلبومه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا (sm146)(sm181)
معلوم نیست شایدم قبلا تموم کرده تنظیم رو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm2)تیتراژ سریال نیاز شبکه یک اسکی از مارکوپولو
(sm2)
(sm2)
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
آهنگ یواشکی رو دان کردم یه جاش که اصلا صداش درنمیاد یه جاش هم صداش خیلی زیاد میشه ! مدلش همینه یا میکس و مسترینگ مشکل داره ؟
خدا كنه چنگيز تابستون نياد (sm54)
چرا؟؟ (sm3) آلبوم اگه آمادس بیاد گوش کنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديرتر منتشر شه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن سالی یه آلبوم رو مثل همیشه منتشر میکنه فقط پاروی بی قایق 6 ماه دیرتر اومد اونم به خاطر جدا شدن بهروز و فرشاد حسامی بود وگرنه همیشه سالی یه آلبوم رو شاخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینهنقل قول:
اينو خب خودم ميدونم (sm120)نقل قول:
خو پس دردت چیه دیگه ؟؟ (sm120)نقل قول:
فقط من به شدت نگران تنظیم های بهروز هستم (sm25)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهوه قجری (sm50)
فك كنم صفاريان دو تا اهنگ تنظيم كننده باشهنقل قول:
همینم زیادیشه (sm120) عوضش فرشاد حسامی بهتره تنظیماش (sm50)نقل قول:
این دفه فکتو خورد میکنم اگه بدی فردای خوبی رو مژده بهم (sm50)
دلکم امروز روز بدی بود برام (sm50)
از این دویدن ابدی تو این جاده بی فرجام حالم بهم میخوره ....
آقای صفاریان کثافت (sm120)
ریدم تو نت (sm1)
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حسام؟
سلام آرمین چه خبر ؟ (sm128)
حالت چطوره نیستی ؟ (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آرمین چه خبر ؟ (sm128)
حالت چطوره نیستی ؟ (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم بخوابم(sm27)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm70)اگه همینکارو جلیلی میکرد مستندشو میساختننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کنسرت داریوش چی داری ؟
ویدئونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]