مهدی چقد بچگونه حرف میزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی چقد بچگونه حرف میزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو کدوم تراک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو حساب این کار آلبوم رو تقدیم کرده بود دیگه - اگه دقت کنی محسن نفر که این کار رو واسه سراج زده بود تو دستگاه ماهور ساخته بود که کلا مخصوص این مدل شعراستنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غیر از دل من اونم فقط تنظیم و مسترینگش با هیچ قطعه ای مشکل ندارم
تنظیم دل من دقیقا تو عروسیای باغات تهرون میزنن این دیجی ها خشتک افتاده
بیا بیا که شد م در غم تو سودایی .. (sm137)
تو خودت چقدر سواد موسیقی داری بچگونه کجا بود درک نمی کنی مثلا یکی کامنت گذاشته بود البوم ضعیفه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طرز فجیعی تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشم تقصیر این جرمی جوجه تیغیه
تو هم که پخ ما رو جواب نده(sm81)نقل قول:
(sm3)
مج مج مجو مجو .. (sm118)