انقد بدم از اواتار بی کیفیت میاد که حد نداره
با برنامه خودت فیکسش کن صابر دیوث (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
انقد بدم از اواتار بی کیفیت میاد که حد نداره
با برنامه خودت فیکسش کن صابر دیوث (sm39)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لینک کوچیکه رو میتانی بزاری یا سیو کن اونوقت بزار
ساسی و سهند و حمید و هادی و باقی یِ دوستان این ویدیو رو به بینید :
بعد از دیدنش نمی فهمیدم باید خندید یا گریه کرد . (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِ بچه شمرونی قِدیمی، چاق و کچل، غریب، یُخده پُر رو و غیرتی هم تشریف دارم، نَنَم میگفت به آقام رفتم، عاشقِ هر چیزی قِدیمی ایرونی هَسَّم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرِ بچه تهرونیا تا پائینِ مِیدون ونک.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm50)
فکر کنم یه سال بیش تره که پرویز صیّاد یه برنامه یِ اینترنتی شروع کرده به اسمِ طنز خوانی . . . (sm118)
میرم از شهر تو با یه کوله بار خاطره (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله دیده بودم (sm25)