تیم که ترکید همه رو هوان(sm120)برو ببین نویر چه گلایی خورد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم که ترکید همه رو هوان(sm120)برو ببین نویر چه گلایی خورد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نی(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرخیو راموس ...بایرن در خانه داره نابود میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شبی بود قبل بازی از استرس اوردم بالا(sm120)
تا دیقه 30 سه تا گل زدیم ولی بازم تا دیقه 75 استرس داشتم(sm120)
آلوز فقط سرعت بود و سانتر این سرعت و تکنیک و سانتر(sm29)نقل قول:
تاپیک بغلی(sm120)نقل قول:
الوز که تکنیکی بود باو(sm77) (sm120)نقل قول:
مونتویا هست هر کی اومد باید ذخیره مونتویا بشه(sm120)
دیقه 30 بازی تموم شد دیگه تا آخرش اس ام اس بازی بود(sm120)نقل قول:
ولی بازی فینال 90 دقه گوشیُ خاموش کرده بودم(sm120)
تکنیک تخمی که سر توپ بزنی سانتر کنی نه (sm120)نقل قول:
این که گیر کنه بین 2-3 نفر با احتمال 50-50 ردشون میکنه(sm120)
نظري جويباري: با صادقي حرف زدم
معاون باشگاه استقلال گفت: شب گذشته تا ساعت 1، با صادقي حرف زدم ولي قراردادي امضا نکرديم.(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی فینال وقتی 1-0 افتادیم عقب میلاد بین دو نیمه زنگ زد جواب ندادم به وحید اس دادم میبریم یا نه گفت خیالت راحت دیقه 85 بستمش به فحش(sm120) انگار وحید سرمربی تیم بود(sm120)نقل قول:
بعد بازی به میلاد گفتم واسه چی زنگ زدی گفت من زنگ نزدم(sm120)دیوث معلوم نی خواست گریه کنه و درد و دل که زنگ زد به من بعد چپ کرد(sm120)