نیکول ایدزی خداییش خیلی زشته (sm2)اصن قابل مقایسه با این عسل نیست (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیکول ایدزی خداییش خیلی زشته (sm2)اصن قابل مقایسه با این عسل نیست (sm19)
امروز رفتم مغازه گفتم آقا صابون داری
جواب میده میزنی یا میبری : |
ینی چی آقا من هر شب مسواک میزنم زشته به حضته عباس
ازجاعت میدم به جمله الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد نشدی هنوز رسول جان (sm120)
چه ربطی به مرد شدن داره (sm2) خو این خوشگل تره دیگه (sm2) معصومیت و گرمای خاصی داره صورتش (sm178)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه مرد میتونه زیبایی نیکول رو درک کنه (sm70) شما هنوز سلیقت پسرونست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تو چه می دانی که آنابل چیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مگه قبلا گفتن پیره؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو جدی میگم: پیر نیست هرکی گفته خودش پیره
(sm2)نقل قول:
اگه خواست من دوتا حلقه دیگه دارم میدم که اون دوتا انگشت خالی نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین جملمو درست بخون (sm2)
من خودم میگم دستام پیره (sm25)
بده بیاد حلقه هارو (sm173)
الان دوزاریم افتاد!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا کجاش پیره؟؟؟
کدوم حلقه ؟ با منی ؟؟؟ من کیم؟
زیره بیست واسم حکمه خلال دندونو داره!
تو گپ دختر دوباره شاخ بازی شده !