من اینجام(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اینجام(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی من که کاره ای نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم جدیدا (در دنیای واقعی) موقعی که آمپرم بره بالا عالم و عادم رو به هم میریزم و چنان گرد خاکی راه میندازم که ..(sm9)
نه عزیزم، تو میگیری؟ قبول باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عجب بنری شد ها یکی از نقاط قوت البومه (sm2)
نوازندگی پریشان کم نظیره تو ایران (sm118)
دو ساعت و نیم تا افطار (sm178) آخ چقد سخته روزای اول از کار و زندگی افتادم (sm172)
(sm100)
پرشان عالیه ..
اولش انگار موسیقی فیلم تاج و تخت شروع شده ..
ممر ای بزرگ مرجع ای همه فن حریف مجمع ای دریای علم موسیقی ای صاحب نظر در موسیقی این کلمه ضعیف رو که کاربرای اماتور که اصلا نمیدون موسیقی چیه روشن کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به اشترت بگو منو دریابه(sm81)