فیورنتینا 50 تا قیمت گذاشته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فیورنتینا 50 تا قیمت گذاشته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کروس:”تصمیمم را گرفته ام اما فعلا اعلام نمی کنم
قطعی شد دیگه با این مصاحبش(sm120)
بکن باوئر:
تا کنون لوو تصمیمات بسیار خوبی گرفته است . نمونه اش سامی خدیراست که در فینال چمپیونزلیگ با رئال عملکرد خوبی نداشت. حالا بهتر شده است و در مرحله یک هشتم مقابل الجزایر خوب کار کرد. خدیرا و شواین اشتایگر یک زوج عالی را تشکیل می دهند.”(sm120)
میگن 50 تا به سیلوا پیشنهاد دادن چه طو روشون شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
40 تا برا بایرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخواست ۸۰ میلیونی موناکو برای جیمز رودریگز(sm120)
دیماریا موندنیه(sm79)
من تا دم گل بی حس افتاده بودم و با لبخند ژکوند پدر مواجه بودم بعد گل دقیقا جامون عوض شد(sm120)نقل قول:
ما اگه میتونستیم خاوی مارتینز رو بخریم تا 6 سال خط هافبکمون تامین بود(sm25)نقل قول:
مفت از دستش دادیم(sm25)
کچل میزارش دفاع وسط دلبوسکه هم همینکارو کرد(sm120)
دلبوسکه ذوب در پپه(sm120)نقل قول:
من رنگم پریده بود(sm120) بابام کم مونده بود جرم بده(sm120) میگفت الان سکته میکنی(sm120)نقل قول: