نوید کاور البوم رو بزن پست اول
بالاتر از همه تاریخشم بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید کاور البوم رو بزن پست اول
بالاتر از همه تاریخشم بزن
زن ابی داره شرایط رو فراهم میکنه با محسن یگانه فیت بده ابی ، بعد تو ازش بد میگی ؟؟؟(sm25)
تکذیب میکنم.شرایط مجوز این جور چیزا.خودت که بهتر میدونی
(sm30)
خيلي شلوغ شد (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست بعدی رو بخون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تاپیک شادمهر ومعین هم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا حرف نادرست میگید عزیزم.زن ابی علاقه به موسیقی خوب نداره.مستندشو دیدید چه آهنگهای بی کیفیتی تو خونشون میذاره .صد رحمت به رپ اینوریا(sm2)
کیفیت اهنگ تو فیلم که نمیشه ۳۲۰ باشه .. تو ماشینش همش اهنگای یگانه ست مخصوصا البوم حباب که جز ۳ تا البوم برتر تاریخه ایرانه !! شنیدم قراره یه ترک فیت بدن با ابی زیر صدای اهنگ هم زن ابی ، آوا رو به عهده گرفته
بابا يارو اسكل كرده همه رو
به قران خیلی دوست دارم بدونم ما اسکلش کردیم یا اون مارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکذیب میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ما رو آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm120)شلوغ تر از دو تا تاپیک محسننقل قول:
اون سری باحال بود ، پست داد ، بعد سه ساعت ازش نقل گرفت ، جواب خودشو داد گفت تایید میکنم ، اخر هم از پست خودش تشکر کرد (sm2)(sm2)
ممر عکسشو گذاشت (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2) ینی دارم جر میخورم از خندهنقل قول:
روحم شاد میشه وختی این میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس ـو داری؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)یه روزنامه تیتر زده استیضاح وزیر فرهنگ در تلویزیون من گفتم شاید باز گزارشی چیزی بوده نگو اوردنش برنامه شناسنامه ! (sm30)
نه صفحه شو یادم نمیاد مال یکی دو هفته پیش بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر شاید داشته باشش
شادروان شدیم رفت (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب سوژه ای رو از دست دادم پس (sm25)(sm2)نقل قول:
are (sm2)نقل قول:
ینی ریـــــــــدم رو سر بی کفایت ـش مرتیکه عن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک ابی رو برو (sm2)نقل قول:
خبر رسمی: برن در فصل پنجم حضور ندارد
حماسه ادامه داره؟ (sm2) اومدم...نقل قول:
ريده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولله من بدم میاد از تمام صداهای خوانندگان خانم.غیر هایده عزیز(sm2)
نه بزن اپلود باز با پسوند باراننقل قول:
ویدیوهاش جداگونه میزنیم هر وخ اومد
(sm50)گرچه ویدیوهاشم چشم اب نمیخوره چیزی باشه
فک نکنم هانقل قول:
خبر رسمی ـه؟ (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
کی بتو گفته همش 256 ایتونز
اینهمه ایتونز ایتونز میکنی از اخرم یه چی میگی
مطمینا شما این خبرا رو از یه منبع غیر مطمین میاری.شک دارم.بازم ممنون(sm2)(sm2)(sm2)
بش میگم به هیکل زن ابی نگا نکن صداش خیلی لطیفه آوای خواب محسن چاوشی رو اون اجرا کرده میگن (sm2)(sm2)نقل قول:
وای دارم میترکم(sm30)(sm2)
(sm2)نکنه این همون دخترس
اکرم میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود امیر جان
(sm2)چه عجب یه سایت نوشت رییس تی وی رو کی انتخاب میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همه دارن میرینن به عزت ، علی اقا تعریف میکنه
در پایان لازم می دانم از جناب آقای مهندس ضرغامی و همکاران ایشان که توانستند رسانه ی ملّی را در دوره ی مسئولیت خود به پیشرفتی چشمگیر برسانند که بتواند در عرصه های گوناگون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقشی مؤثر ایفاء کند، صمیمانه تشکر کنم.