امیدوارم البوم جدید قمیشی به قشنگی البوم قبلیش یعنی یادگاری باشه. البته خیلی سخته
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم البوم جدید قمیشی به قشنگی البوم قبلیش یعنی یادگاری باشه. البته خیلی سخته
اگه بخواند این هفته پخش کنند باید تا فردا ی دمو پخش کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخوند حسن آقا میری ویالون شادمهرو گذاشته رو کلیپ جدیدش
موزیک ویدیوی سرنوشت امشب ساعت۹
اینم از دموی جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاد ببینیم چقدر تفاوت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بابت اطلاع رسانی (sm72)
شادمهر (sm127)
خونمون میدون جنگ نیست
من بخاطر تو اینجام
واسه چی باید بجنگیم
من ازت چیزی نمیخوام
ایول امشب ساعت 9(sm118)
من به خاطر تو اینجام (sm81)(sm81)نقل قول:
سرچی باید بجنگیم (sm51)نقل قول: