میکس و مستر سرنوشت با سعید زمانی بوده؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
میکس و مستر سرنوشت با سعید زمانی بوده؟(sm77)
خیلی ملودیش اشناس برام!!!!
شبیه کدوم کار خودشه؟!
ولییییی صدااااااش لعنتییییییییییی اشکم رو دراورد (sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
(sm74)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مسعود یادت نره تا قبل از اینکه گوش ندادی نیای توی تاپیک(sm121)
ساعت 9 منتظر دوستان موسیقیدان هستیم...کسایی ک ی بار هم اینجا نظر نمیدند ولی فقط معطلند شادمهر آهنگ بده بیاند بکوبندش
خخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حتما اینکارو میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این رو یه بار گوش بدید!
من فقط توی این صدای ویولون میشنوم :|
فکر کنم شاهد اوج صدای شادمهر باشیم....
اینو خود طرف که پست گذاشته با اون ویولنه ترکیب کرده! تو کامنتا نوشته تنظیم خودمه!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جای کار میلنگه ! این همون کسیه که کاورها رو طراحی میکنه اخه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]