بچه کجایی آقا مرتضی این عکس خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه کجایی آقا مرتضی این عکس خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا میخندی ؟ (sm39) امشب شب 21 شهادت امام علی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ؟ (sm54) منو باش تازه فک کردم امروز سه شنبه ست نگو شب جمعه بوده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی این روزا بدجور مخم تاب برداشته اساسا ریدم(sm81)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقت تلخ برای مسلمونا اینه که به اندازه ی یک کافر هم کتاب مقدسشون رو مطالعه نکردن
طرف پی ام داده میخوام سایت بزنم واسه محسن بیا همکاری کنیم گفتم نه و سایت نزن نمیگیره و ... . گفت باشه حرف تو سنده برام . دو سه روز بعد برگشت گفت دو سه تومن علی الحساب میخواستم خرج کنم واسه نویسنده و ... . حیف که میگی نمیگیره . نظرم برگشت ولی متاسفانه اون دیگه پشیمون شده بود (sm2)
(sm2)
من احترام خاصی به روز میلاد اماما دارم سعی میکنم احترامشونو تو روز تولدشون نگه دارم عیاشی نکنم (sm50)
بله عکس خودمه بچه مشهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض(sm2)نقل قول:
زنده باشی دوست عزیز (sm10)نقل قول:
- (sm50)
همیشه اول صبح یه سیگار میکشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن ماهی(sm51) دیشب به عشقت یه تن ماهی زدم تو رگ (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر آمریکا ... (sm181)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ریدی به سر در مایکروسافت و رفت پی کارش (sm30)
درود بر رزمندگان اسلام (sm181)
چه ربطی به قلیون داشت توام مخت تاب برداشته میلاد قلیونی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو مرگ بر شاه (sm181)
مو فقط به جمهوری عسلامی رای میدوم
فقط جمهوری عسلامی (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
TNX (sm50)
(sm70)ریدی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبالش میرم ... (sm181)
منو درکم کن یه کم از پیشم نرو هر چی تو بخوای همون میشم نرو (sm120)
آقا محمدخان سلام ... (sm181)
یکی ممرو کنترل کنه(sm2)
ممر یه کمپانی بزن اسمش بزار ممر رکوردز خودت آلبوم رو پخش کن
لطفعلی خان ام کی میاد ... (sm181)
میگن اسبت رفیق روز جنگ
مو میگویوم از او بهتر تفنگ
سوار بی تفنگ قدرت نداره
سوار وقتی تفنگ داره سوار (sm181)
تو مسلمون نیستی(sm59)نقل قول:
وقتی زمونه روگرفته از من
دلم دیگه دنبال چی بگرده (sm27)
چه ربطی داشت .... حالا مثلا مسلمونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشت سریالهای رمضانی به تلویزیون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر مهمی واقعا اشک تو چشام جمع شد (sm120)
(sm2) نزن تو ذوقش لنتینقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
(sm63)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاغا محمد خان سلام من لطفعلی خان شمام (sm120)نقل قول: