هنوز پخش رسمی نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ببین با 70 سال سن چطوری داره داد میزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز پخش رسمی نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ببین با 70 سال سن چطوری داره داد میزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزم ، عزیزم سلام
سلام شیخ ، دلتنگ دیدارتیم مشتی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش فردا هم تعطیل بود : (
امروز رفته بودم قم ...
خیلی خسته شدم..
سلامنقل قول:
میره گام بالا می حونه گوش آدم اذیت میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت بخیر با تو حکایتی دگر (sm50)
دهنتون سرویس من اخرین صفحه ام 39 بوده(sm59)
چجور تا 220اومدید ؟؟؟(sm77)
خو یکمم به فکر من باشید(sm178)
تا قم اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سر میومدی اراک همش 1 ساعت راه بود دیگه
کلا سیاوش گام پایین بخونه دلنشین ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خسته بودم نخوندم قبلیارو : ))نقل قول:
شما هم راحت باش نخون: ))