dj ali gator ft mohamamd esfahani (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
dj ali gator ft mohamamd esfahani (sm120)
اکسیر نوین !!!!
جهانبخش اول میاد بعد محسن !!!!
آلبوم جدید بابک جهانبخش با عنوان «مدار بیقراری»به زودی در بازار موسیقی کشور منتشر می شود.این اثر نیمه اول شهریور ماه سال جاری و در آستانه برگزاری کنسرت این خواننده در شهر تهران، منتشر خواهد شد و جهانبخش سپس طی دو روز و چهار سانس (۲۲ و ۳۱ شهریور ماه) در تهران به روی صحنه میرود.آلبوم «بر مدار بیقراری» شامل ۱۱ قطعه است که کار سرایش ترانه قطعات آلبوم به جز یک قطعه که ترانه سرایش خود بابک جهانبخش است، بقیه قطعات برعهده محسن شیرالی بوده است، کار ساخت ملودی قطعات نیز به وسیله بابک جهانبخش، انوشیروان تقوی و امیر میلاد نیکزاد انجام شده است، امیر میلاد نیکزاد، انوشیروان تقوی، امیر حسین اویسی، رضا تاجبخش، نیمان، معین راهبر، مسعود همایونی و امیر حسین کاشانیان نیز تنظیم کننده قطعات «بر مدار بیقراری» هستند.شایان ذکر است که بابک جهانبخش، پس از انتشار آلبوم جدید، تور کنسرتهای شهرستان را برگزار خواهد کرد.
اینو کجا زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایت tdh دیگه ..
قبلانم گفتم که آلبوم بابک میاد بعد آلبوم محسن
بابک باید آلبومش بیاد قبل کنسرتش
هرچی زودتر بیاد به نفع ماست
تیزر موزن اواخر شهریور آلبومش اوایل مهر !!!!
آلبوم مازیارم بعد آلبوم محسنه
همشون اعلام کردن ولی محسن چیزی نگفته
منتظرِ قطعی بشه
نمی بینم
شرایط مازیار فلاحی اینه نه محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر اتفاقات تخمی بیوفته
ممر قالب وبتو عوض کن یجور باشه مطالب وسط باشه
خواستی شماره حساب بده
(sm2)نه بابا دیوث سر در سایت زده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب شد !!!! (sm2)
اکسیر هم میگه آلبوم محسن دست ما نیس !!!!
Tdh - هنر اول - پارسیان - اکسیر همه گفتن آلبوم پارو دست ما نی ..
دیگه باس بریم سراغ ریز موج !!!! (sm30)
پخش آلبوم از موزن سنتر !!!! (sm2)
البوم محسن دست تصویر گستر پاسارگاده
پخش قاب پلاستیکی دست اوای باربد
البوم همایون شجریان هم طبقه گفته ی ایرانگام شنبه دو هفته دیگه
همایون نیومده بود(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) بخوام عوض کنم یه 200 یا 100 خرج بر میداره چون کلا دیگه عوض می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)به قالب وب من نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم بالاخره باید عوض کنی و الا قطع همکاری میکنم باس بری قل بخوری واسه خودت
گفت شرق تهران عصرهنقل قول:
کاور رو حتما میدم
کیفیت عکس بیشتر از اسکنه عکس میگیرم
سیامک خواهانی همون اشکین 0098 نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زارت
فرض كن
پاييز
آلبوم محسن
حال و هواي يه شاخه (sm1)
تايپيك عليرضا عصار رو ميزنم (sm51)
ممر خدایی عوضش کن اون عکس محسنم گمونم بدترین عکسشه که تو گذاشتی میزنه تو ذوق (sm50)نقل قول:
(sm2) یعنی مقایسش با منطقش کجا بود من نمی دونمنقل قول:
پوستر همین بود تقریبن فقط عکسا جاش فرق میکرد (sm70)
فک کنم تو پخش سنگ تموم بزارن (sm120)
شما تو اپلود سنگ تموم بذار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای تهرانی مگه آلبوم انقد زود میاد اینجا هنوز نیومده(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توابع(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب درست بگو دیگه :| پلاک خونتو نمیگم بده که(sm98)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
توابع(sm98)
(sm2)
(sm2)نقل قول: