(sm59)تو میتونینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل صاحب کار قبلی که کیونشو پاره کردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)تو میتونینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل صاحب کار قبلی که کیونشو پاره کردی(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا كنه كريس مصدوميتش جدي تر نشه (sm25)
به جان خودم يه صورت وضعيتي رو واسش پول كردم كه خودش دو سال بود نبالش ميدوييد و نتونسته بود كاري كنه (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خو لامصب حقوق نداد بهم (sm3)سگ دوي الكي.
مفاسا حسابش مونده . يه دهني ازش سرويس كنم سر اين چك بيمه (sm50)
همین گرافیک پول خیلی خوبه داره (sm29)
حامت تا حالا بفکر شرکت تبلیغاتی افتادی
از اینایی که بنر و پوستر و .. کار میکنن
رفیق من داداشش تو تهران اون داشش دیگه ش تو سسندج زدن کلی پول پارو میکنه(sm55)
هیچی ندادنقل قول:
چقدر کار کردی مگه ؟
بیمه هم بودی؟
اون چی شد ؟(sm55)
دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي كم بود
خرج رفت و آمدمم دراومد فقط (sm3)
آره بيمه ميكردم.
من اشتباه كردم با اين ماهيانه طي نكردم
گفتم سر هر صورت وضعيت كه آزاد ميكنم بهم پول بده
نميدونستم كارش گيره
(sm25)نقل قول:
نقل قول:
دوتا شرکت بودن هی میگن سابقه کار ، خب نمیخوام داد بزنم الکی شلوغ بکنم ، تو بگو من 5 سالو از کجا شروع بکنم (sm81)
الان در به در دنبال کار میگردم (sm81)(sm81)(sm81) حاضرم ماهی 100 کار کنم سگ دو بزنم (sm81)(sm81)
(sm29)
چرا بری دنبال استخدامینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت شرکت بزن
وام بگیر ، یه سیستم یه زیرزمینی با اجاره کم
حتی تو خونه
باور کن یکی دو سال اولش سخته
ولی بعدش خیلی کارت میگیره
اینا تو شهرستان که این چیزا خیلی کمه طرف کارش گرفته وای به شهرهای بزرگ
(sm59)باشه من دیگه چیز ی نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد حرف زدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بکپنقل قول:
(sm50)
(sm51)کیون در هوانقل قول:
این شهر کوچیکه ، کلا دوتا خیابونه! خودم خیلی دلم میخواد ولی احتمال جواب گرفتن کمه. نمیدونم باید چیکار کرد.نقل قول:
از رفقا کسی نیست باهات کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا دوستی رفیقی تو شهر بزرگ با هم گروهی بشینین
(sm3)هنوزم که اپلود بوی میزنی
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر آپلود بوی(sm3)
4تا پیورن آپلود کردم پاک کرد لاشی (sm3)
اونقدام که میگی بد نیست(sm25)
(sm70)در کل یکی از مرضاشه دفه پیش گوزیل چار بار اسم تنظیم کننده یه اهنگو عوض کرد همه گیج شده بودن کدوم کار کیهنقل قول:
(sm2)من ده سال پیش اینو شنیدم دیوث معلوم نیس کجا میره تحقیقنقل قول:
اولین بانکی که این سیستم پیاده کرد تجارت بود
لینوکس برای کاربری عمومی نیس بیشتر بحث امنیتهنقل قول:
(sm98)تو روز از 50 نمیزنه بالا شبانه هم بین 15 تا 20 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر چه خبر کیون گنده اخبار نمیرسونی لاشی
روزای 200 میده شابام حدود 100نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب سرعتا خیلی خوب بود از این نگرفتم ولی هر سروری بالای 250 300 میدید نمیدونم چ خبر بود (sm120)
(sm2)الجزایر نماینده افریقا و اسیا
دیشب یوم الشک نت بوده بخاطر همین قاط زده بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجمن هواداران محمود احمدینژاد (هما)
نشنیده بودم (sm30)
هواداران رییس دولت سابق نشست برگزار کردند
بررسی شباهتهای دکتر شریعتی و دکتر احمدینژاد(sm2)(sm2)
(sm50)
درون آینه رویه رو چه میبینی ..... (sm50)
چه فازی داره این آهنگ با یه نخ سیگار (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)چی بگم از کجا بگمنقل قول:
دیشب خیابانی (sm2)
نمیگم ما طرفدار الجزایریم ولی یه کم به اونور می زنیم (sm2)
گل بلژیکو نشون داده میگه بعله فرتونگن مهاجم بلژیک گل رو زده (sm2)(sm2)(sm2) فرتونگن دفاع وسطه که دفاع چپ بازی می کنه لامصب چرا زر میزنی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
بعد بازی فردوسی پورم با خنده اینو گفت (sm2)
اصن خود درگيري داره با خودش (sm3)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دارن پوست میندازننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آره بابا خفه کرده خوشو (sm2)نقل قول:
کیف پول نوید تو عکس بد جور باد کرده خدا بیشترش کنه (sm59)