پسره زنگ میزنه به دوس دخترش میگه یا فردا ۵میلیون برام میاری
یا همه ی عکسای دیشبمونو پخش میکنم
دختره هم جواب داد:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
'
:
:
باووو اونا رو که همون دیشب گذاشتم اینستاگرام
هزارتاهم لایک خورده....
پسره رسما عن شد....
نمایش نسخه قابل چاپ
پسره زنگ میزنه به دوس دخترش میگه یا فردا ۵میلیون برام میاری
یا همه ی عکسای دیشبمونو پخش میکنم
دختره هم جواب داد:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
'
:
:
باووو اونا رو که همون دیشب گذاشتم اینستاگرام
هزارتاهم لایک خورده....
پسره رسما عن شد....
پیام بانک ملی.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شنیدم یارانه گرفتی...
جیگر
دختر همسایه بالایی آهنگ "آی زندگی سیرم ازت"از محسن یگانه رو بازکرده ولومو داده آخر ساختمون داره میترکه!
رفتم در زدم دیدم با چشمهای گریون درو باز کرد ، گفتم چیزی شده ؟ با گریه گفت معدلم شده 19.80
هیچی دیگه از بالکن پرتش کردم پایین اصلا هم ناراحت نیستم
غسل ترتيبى چیست ؟
غسلى كه بعد از اینكه ترتیب كسى را میدهند واجب میشود!
شك بین دوشك چیست؟
هرگاه نیمه شب بیدارشوي بین دوشك بنشینی و ندانی كرده اي یا نكرده اي، بنا را بر نكردن میگذاري و دوباره میكنی!
حالا هی برو دنبال مرجع تقلید متفرقه!
ﺩﺭ اﻳﻦ ﮔﺮﻣﺎ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺩاﺭﻧﺪ اﺯ ﻃﺒﻴﻌﺖ ﻟﺬﺕ ﻣﻴﺒﺮﻧﺪ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﺎ ﺑﺎ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﻭﺯﻩ و ﭘﻴﭽﻴﺪﻥ ﺯﻧﻬﺎﻳﺸﺎﻥ ﻻﻱ ﭘﺘﻮ ﺛﺎﺑﺖ ﻛﺮﺩﻧﺪ اﺯ ﺟﻨﺲ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﻫﺴﺘﻨﺪ
دختـــرا از سختی هاشون تو زندگــی خعــلی زرر میزنن :|از پــ.ریود تا حاملگی :|
و بعضــی پســـرا از سربازی و ....
عـــــامـــــــا بدتـــرین حـــالـــَـــت واسه پسر اینـــه که بری مهمونی و مجبورا شب اونجــا بخوابی ...
طبــق معمول ... بخاطر شانس تخـ.میت :|تو خـــواب جـــُــنـــُــ.ـب بشی :|
فکــ کن .. کلا شلوارت خیس شه و بو وایتکس کــُــل خونه رو ورداره
انگــار نشستی رو اره .. نه راه پــَـس داری و نه راهه پیش
نه من دلواپس توام
نه تو اونی که من میخوام
از فکرای تو سرت خیلی وقته که جدام
خواهش نمیکنم بمون
خواهش نمیکنی نرم
پیشم چیزی رو جانزار
اینجوری راحت ترم (sm118)
بيچاره بچه هاى مرکز, نه جنوبن نه شمال نه شرق نه غرب, تو دعوا ميگن من بچه مرکزم, ميگن پاشو بريم اينکــ.سخله
بیکار تر از سفیر ایران تو بنگلادش , خداست که نشسته تک تک نگاه کرده ما قدیما چه کارایی کردیم همونا رو سرمون بیاره
یه کاری کنین رقصمون بیاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اميدوارم دليل محكمه پسندى واسه لایک نکردناتون داشته باشين چون دارم وكيل ميگيرم.
والا رقص بلد نیستم اما سعیمو میکنم خندتون بیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﺭﺳﻤﺎ ﺩﺭ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﻋﻼﻡ
ﺑﯿﻄﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩ !
ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﻣﻮﺭﺧﺎﺭﺟﻪ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﻃﯽ ﺑﯿﺎﻧﯿﻪ ﺍﯼ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ :
ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﻭﺍﻟﯿﺒﺎﻟﺴﯿﺘﻬﺎﯼ
ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻋﺎﺟﺰﺍﻧﻪ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﻟﻄﻔﺎً ﺩﺭ
ﺣﯿﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺗﻮجه ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﮐﻪ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﻋﻤﯿﻘﺎً ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺣﻖ
ﻣﺴﻠﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎﺳﺖ !
ﻟﺬﺍ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﮎ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﺪ ! ﻣﺎ ﮐﻪ
ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﺁﺧﻪ .
اصن درستشم همینه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی (sm111)
ما رو هم در جریان بزار (sm127)
ترکِ 3 عبدلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید چیست ؟ اسم قشنگی برای مرگ
یک مشت داستان خیالی که نیستم
دنیا چه بود ؟ فاصله ای بین هیچ و هیچ
با خاطرات چند نفر که نداشتی (sm178)
سید مهدی موسوی
سخت نگیر ، شتری بزن جیگرت حال بیاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ پدربزرگ 1 تیر 1394
شروع تابستون رویایی من (sm50)
حالا ببینیم چی پیش میاد ، فدا بشم حتما (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفت یه آهنگ شاد بزار ، همین ترک سه عبدولی رو گذاشتم میگه این الان شادِ؟
یکم گوش دادم گفتم نه وژدانی حق داری ، ببین وضعمون چیه شادمون اینه ...
کیـــ.رم مونده تو پشتت (sm2)
من همیشه سوالی که واسم پیش میاد اینه که چرا میگن شتری؟ (sm132)نقل قول:
ای بابا ، خداش بیامرزتش رفیق ، آرزومند روزای پر از آرامشم برات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) عزیزینقل قول:
غم و غصه شده حق دل من (sm1)
حال و روز همه ی ما با کمی احتلاف همینه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پست ترین و رذل ترین افراد، کسیست که انسان ضعیف را پیدا میکند و به شما نشان میدهد تا خدای خود را شکر کنید (فیودور داستایفسکی)
(sm127)نقل قول:
(sm25)
(sm2)
یراحی گوش کردی؟! (sm132)
حساب کردم اگه هفتاد سال عمر کنم و اصلا روزه نگیرم
.
.
.
.
.
.
باید برای کفاره ش
یا دو قرن روزه بگیرم
یا چین رو غذا بدم
یا فلسطین رو آزاد کنم
خدا بیامرزدش (sm50)نقل قول:
به امید روز های شادتر برات (sm10)
نمیدونم ... همیشه میگفتن ما هم گفتیمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینم خودت کشیدی؟!
یراحی عالی بود وقت کردم ارجینالشو تهیه میکنم جهت حمایت از موسیقی خوب .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ترک های دو ، شیش و دوازده نظرمو نگرفت ، ولی سه تا کار فوق العاده داره که این روزا کم میبینیم تو موسیقی داخلی و خارجیمون
مثل مجسمه ، آخرین اسیر و سال درد واقعا فوق العاده بودن ، مرسی از زحماتش ، بقیبه کارا خوبن ولی عالی نیستن.
البته آهنگ انفرادی و اشتباه رو هم خیلی خوشم اومد.
کلا توی دو سه تا کار یه قسمتایی از حرفای منم هست مخصوصا سال درد (sm50)
تو نظرت چیه؟
- : الو صد و ده؟
+: بعله بفرمایین...
-: اینجا سرقت شده...
+: چی بردن؟
- : یه دکل کوچولو!!!...
+: دارن باهاش پز میدن؟
-: با اجازه بزرگترا، بعــله...
+: الان اعزام میکنیم!!!...
ینی اگه خدا میدونس، انسان یه زمانی میرسه که،
گوشفیل روُ با دوغ میخوره،
اون گِل روُ صرف یه کار دیگه ای میکرد!!!...
# نوید
نه توی نت پیداش کردم گذاشتم اینجانقل قول:
انسان هاي بزرگ هيچگاه به کوچکي فردايشان نگاه بزرگ نميکنند چون از بزرگي کوچک امروزشان فردايي کوچکتر از بزرگي ديروز خواهند ساخت..»
.
.,
.
.
.
به سید جعفر قسم منم نفهميدم منظورشو!
ولي خيلي با کلاس بود...
رفت برای دانلود اورجینالنقل قول:
منم همین انتظار رو ازش داشتم، مطمئن بودم که مثه اکثریت نمیرینه، که خدارو شکر نرید.نقل قول:
نه والا هنوز نشنیدم (sm25) فقط ترک اول رو شنیدم که خوب بود، هنوز فرصت نشده کامل بشنوم.
منم احتمالا همراه با آلبوم سینا میخرمش.
آلبوم یراهی خوب و قابل قبول بود مخصوصا آهنگ سال درد (sm50)
اوکی، فک کردم واسه خودته!نقل قول:
از کارای خودت چیزی نداری؟! (sm132)
حتما تهیه بکن ، باید از موسیقی خوب حمایت بکنیم تا همین دو سه نفری که باقی موندن هم امیدشون نمیره و به جرگه شر و ور خوانان اضافه نشن.نقل قول:
نقل قول:
انقدر این چن وقت آلبومای ضعیف اومد ، حتی تک آهنگای ضعیف راستشو بگم فک نمیکردم کار خوبی جمع کرده باشه.
حتما گوش بده ، تو هم حتما حمایت کن که مزد زحماتشو بگیره.
از اینکه در یک آهنگ تفاهم نظر داریم چه حسی داری؟ (sm2)نقل قول:
بازگو ، ای به کنار دگری خفته ی من !
چه کند با غم تو این دل آشفته ی من ؟
چه کنم ؟ دل به که بندم ؟ به کجا روی کنم ؟
بازگو ، ای به کنار دگری خفته ی من !- سیمین بهبهانی
آدم ها
همه ماهند
نیمه ی تاریک شان را
به دیگران نشان نمی دهند
آدم ها ماهند .
- عباس معروفی
(sm109)نقل قول: