انشاالله ک یه کاره قوی با یه ویدئو استثنایی بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انشاالله ک یه کاره قوی با یه ویدئو استثنایی بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن شروع به خوندن کنه آدمو میگیره امیدوارم همینطور باشه
اشکان خضایی ؟(sm54)
پیر کردی شادمهر ما رو / بابا خودت هم اهنگساز تاپی هم تنظیم کننده قهاری / چرا کار رو میدی دست اینو اون / والا نمی دونم تو مغز این بشر چی میگذره /
بابا ملودی ساز نداریم که حالا یا خودش اهنگ ساخته یا کسی دیگه شما چکار دارین مهم اینه اهنگ قوی باشه شما دارین بدتر دشمن شاد کن میشین از الان جبهه میگیرین ما باید کنار شادمهر باشیم خودش بهتر صلاح و میدونه
عوامل کار هیشکدومشون به شادمهر می خورن ؟ نمی خورن /نقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی میگفت خواننده نیست و اهنگسازه ببین کارش به کجا رسید(sm25)نقل قول:
از روی عوامل و سبک کار به نظر میرسه این کار در نقش "آینده" آلبوم جدید باشه و کلا زیاد نمیشه روش حساب کرد (sm25) اما احتمالا با فاصله کم تا عید یه کار مثه انتخاب میده که بشوره ببره (sm120) حدس میزنم عین فاصله بین آینده تا انتخاب که 2 ماه بود حدود 2 ماه دیگه یه آهنگ دیگه هم میده که بترکونه و شاید بعدش آلبوم(sm120)
عرفان سلیمی ترانه سراس ؟ (sm25)
اره هم ترانه سرا هم خوانندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی کار داره به اسم ی مدت
شعرشم برا خودشه.. ی مدت خوراک بود(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
کی پخش میشه دوستان؟
باید عادت کرد به این شادمهری که واسه ریلیز آهنگ مارکت مدنظرشه و نه دیگه ماندگار شدن آهنگ
از 4 سینگل اخیر میشه فهمید
حیف شد اون شادمهر که آهنگ سختی مثل سبب رو ساخت و حالا با این بچه تازه کارها کار مید ه
خدارو شکر میکنم نظر شادمهر با بعضی از دوستان یکی نیست و اینجوری فکر نمیکنه
وگرنه همون ده سال پیش تموم شده بود و الان شادمهری وجود نداشت که برا یه تک اهنگش انقد سر صدا بپا شه
هیچ فرقی نمیکنه ملودی یا تنظیم از کیه وقتی خودش نظر نهایی رو میده
اگه در شان خودش نباشه یا خوشش نیاد هیچوقت پخش نمیکنه کارو و تعارف با کسی نداره تو این زمینه
همونجوری که تنظیم مهران عباسی رو عوض کرد برا اهنگ معروف
خود شادمهر پست میذاره که به خاطر کار زیاد تو استودیو خسته شده ( همون ویدیویی که تو ایسنتا گذاشت چند هفته پیش ) بعد دوستان میگن شادمهر حوصله موسیقی نداره دیگه
نمیگم این کار هم فوق العاده قراره بشه چون نشنیدیم ولی این حرفا هم درست نیست
اگه قراره با این فکرا بریم به استقبال اهنگ همون نیاد بهتره ...
دیگه باید چند سال بگذره . باید چنتا کار خوب بده بیرون که بهش اعتماد کنیم ؟
یکمم خوبه اعتماد کنیم بهش حالا که اینجوری خودمون رو برا اهنگ جدید میکشیم :))
تازه الان همین خشایی که دوستمون چنتا از کارایی که ساخته رو گفت من امیدوارتر هم شدم ، منتها بنده خدا اسم و رسم نداره که همه به به چه چه کنن براش . یا همون میلاد هاشمی که سر تنظیم حس خوبیه جواب همه رو داد و ته تهش هم خود شادمهره که دل ادم رو قرص میکنه ...
بی صبرانه منتظر اهنگ جدیدم ...
به روز موندن و و کار خوب دادن هیچ منافاتی با هم نداره حرفای شما فقط توجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فکر میکنی اگه همین امروز تقدیر میومد فرق میکرد با چند سال پیش نخیر هیچ فرقی نمیکرد همونقد باز هم محبوب میشد
این حرفایی که میگن برای بروز موندن و موسیقی روز و این حرفا همش الکیه شاید برای شما فرق نکنه ولی خیلیا موسیقی شادمهر و دنبال میکنن
چقد خبرای خوب
اهنگ شادمهر
اخراج بنیتس و اومدن زیدان
و فیلم جدید مونیکا بلوچی Spectre 2015
برا من موسیقی شادمهر چیزیه که میاد بیرون از طرف شادمهر نه صرفا همون اهنگی که فقط خودش تنظیم کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه توجیهی ؟ توجیه برا وقتیه که کار ضعیف اومده باشه . نه اینکه کاری مثل حس خوبیه یا حتی معروف ...
گمت کردم هم کار خود شادمهر بود که نسبت به حس خوبیه که از میلاد هاشمی بود مردم کمتر استقبال کردن
اینده هم کار شادمهر بود که تو البومش ضعیف ترین کارش بود از نظر مردم ( من خودم اینده رو دوس دارم )
موسیقی به روز هم نه ولی برا اینکه رو دور تکرار نیوفتی " باید " از بقیه هم استفاده کنی
همون کاری که یراحی تو البوم اخرش کرد و موفق شد و همون کاری که خواجه امیری تو البوم اخرش نکرد و چیزی جز تکرار نبود
به نظر منم شادمهر خودش بسازه بهتره ولی نه همه اهنگا رو
چنتا کار مگه داشته که بقیه براش ساختن تو این سالها ؟ کدوماش غیر قابل دفاع بوده کارایی که داده بقیه براش ساختن ؟
تازه همین کار جدیدم اهنگسازش خود شادمهره فک میکنم
و خودش هم بالا سر کار هست
شما میگی تقدیر ، من میگم همین حس خوبیه هم کار قابل دفاعی بود
بعدشم ، قرار نیست که شادمهر دیگه اهنگ نسازه و این اخرین اهنگی باشه که ازش میاد
به وقتش اهنگایی که خودش ساخته و تنظیم کرده هم میاد و یه حالی هم به شما میده
با سلام به دوستان عزيز، موزيك ويدئو "فقط با تو عشقم" در حال اديت هست اين ويدئو ٩٠٪ ويژوال افكت هست و تلاش ما اينه كه متفاوت ترين كارها رو ارائه بديم كه شما رو خوشحال كنيم و به همين دليل احتياج به زمان داريم تا به اون كيفيتى كه ايده آل هست به ثمر برسه و به محض اينكه ويدئو تموم بشه ما اين كارو بيرون ميديم، در حال حاضر براى پخش ويدئو هيچ زمان و تاريخ مشخصى نميشه داد
از حمايت و صبر شما عزيزان ممنونيم
اشکان خشایی رفیق منه
اهنگی برای شادمهر نساخته
ازش پرسیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی اثر کسی هست که میسازش نه اثر خوانندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس خوبیه هم یه آهنگ معمولی بود
در ضمن بحث فایده نداره چون میشه توجیه برای توجیه
بچه ها ویژوال افکت یعنی چه
جلوه های ویژه /نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از شادمهر بابت اطلاع رسانیش در تلگرام
بارها گفتم اخبارو از خود پیج های شادمهر و بیا2 دنبال کنین... دیدید که خبری که شادمهر داد کاملا متفاوت بود با خبرهایی که بعضی از دوستان توی این فروم نوشتن
حداقل ازارتون نمیده..
امیدوارم اهنگ خوبی باشه..
من طرفداری کسی نمیگیرم اما اسم اهنگو یک ماه پیش احسان گفته بود
خب با این صحبت های شادمهر آهنگ همون نزدیک تولد شادمهر میاد(sm120) ویدیو هم آمادست وگرنه شادمهر چیزی رو رسانه ای نمیکرد اصلا ، 1 ماه پیش پیج آونگ گفت داره ادیت میشه الان بنظرم همه چیز آماده شده اما میخوان همون بهمن پخش کنن (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه گفته ویژوال افکت و چیز متفاوت و اینا بیشتر به همون تعریفای احسان میخوره که میگفت بهش گفتن آهنگ خوبیه ولی همه پسند نیست (sm172)
دقیقا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو گذاشته بودن حسادت.. ویدیوشم که آبان ماه اماده شده بود : ))
خب مگه مجبوری لاف بزنی آخه !!!!
خخخخخ گفته بود حسادت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابان ماهم ویدیوش اماده بود : ))
کجاش به خبری که شادمهر گذاشته میخوره؟!
حدسیات قشنگی بود !!!
برای شما شاید حدسیات باشه ما چندین ساله اینجاییم حدسیاتی در کار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن برگردی صفحات قبل یه مصرع از ترانه رو نوشته
حس خوبیه(sm50)
میشه یه بار دیگه شعرشو بنویسی پیدا نکردمنقل قول:
می خوان امتحانات دانشگاهای ایران تموم بشه بعد بفرستن
تو صفحات قبل هست که دوستان گفتن ضعیفهنقل قول:
نمیدونم کدوم صفحه س
ماهم چندین ساله اینجاییم اما ادعایی نداشتیم تو تاپ شادمهرجان.نقل قول:
حالا بخاطر یه انتقاد ساده ( عدم اجرای زنده ) از چاوشی بن شدیم که بماند !!!!
هرچند جز کلی گویی و حدسیات چیزی ندیذیم.
البته شاید هم شما حرفتون درست باشه...
بالاخره تو قانون حدس و احتمالات از ده تا حدس یکیشون که باید درست از آب در بیاد : ))
امیدوارم کار عشق جان همونی باشه که هممون میخوایم..
هرچند بعید میدونم شادمهر کار ضعیف بده !
چیزی که این مردو از بقیه خواننده ها متمایز میکنه هوش سرشارشه با ریزه کاریهای فوق العادش تو آهنگ و صدا/
انفجار نزدیکه (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
منظورم از سالها اینجام یعنی دیده ها چیزهایی که دیدیم هست نه ادعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به به . . .(sm118)
چه شود . . .
ویژوال افکت . . .
عاشق کارای جدیده استادم . . .
آینده من یکی رو ترکوند . . .
مطمئنم این اثر هم مثل آثار دیگه بمبی در روح و جانم خواهد بود . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wwwwwwooooooooo
مردکِ دو زاری / فرامرز عاصف / اخه تو رو چه به مسخره کردن شادمهر
.س شِر گفته ! ارزش نداره چهار تا فحش حرومش کنم !
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]