دویوق نگو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دویوق نگو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت نمیاد چند روز پیش ؟! (sm50) تازه یه ماه پیش هم پیام دادم ج ندادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سر نخواستن تو دعواستنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
از صفر تا سال صعود رفتیم به دنبال سقوط (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا ک.یر مانشاه (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهو خانم بالا بلند ماه پیشونی سرو سمند
ابرو داره خنجر تیز برق نگاش مثل کمند
چشم سیاش یه کوه نور گردن اون تنگ بلور
بلور صاف بارفتن روشن تر از دشت و دمن
آهوی پر کرشمه اومد به پای چشمه
راز و نیاز لبهاش لبهای خشک و تشنه
قلبم رو برد با یک نفس اسیر شدم تو این قفس
دامن یار شکر شکن دیوار دل آینه شکن
چشمای اهو مسته گل به گلشن نشسته
درخت بید مجنون حجله ی عشق رو بسته
تنگ دلش طلا بود حجله پر از حیا بود
گفتم دوستت می دارم اون وقت اونم رها بود
آهوی پر کرشمه اومد به پای چشمه
راز و نیاز لبهاش لبهای خشک و تشنه
قلبم رو برد با یک نفس اسیر شدم تو این قفس
دامن یار شکر شکن دیوار دل آینه شکن
(sm50)
زخم بی پروازیم را از غم بالم بفهمد (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
چی شده همه عملی شدین
- (sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
خاک تو سر معتادتون کنن یاران دیوث همه رو بخوری کردیا دهن سرویس(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرد و خموشه دل من .نامهربون دل تو (sm50)
وااای موزیکباران
بهترین فروم تاریخ(sm127)
چه شبها که تا صبح اینجا نگذروندیم
(sm59)
قلب امروزی من خالی تر از دیروزه(sm50)
(sm70)
روحی که خسته از همه زخمی روزگاره(sm50)
بمیرمت شکسته دل
چه بی صداست شکستنت
(sm50)
این سایه همیشگی مرگه که دنبال منه(sm50)
چه رنجی از محبتتتتت ها کشیدیم(sm50)