من بیکار نیستم تا اون سر شهر برم برا یه البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیکار نیستم تا اون سر شهر برم برا یه البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای چرک رو اسکناسا(sm50)
عجب لحنی داره(sm50)
یعنی تو هیچ وقت رات نمیفته اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگاری حالا بش گفتم فردا برو برام بگیر
هر وقت شد بم بگو اگه نخریده بودم میگم برو برام بگیر بفرست
محسن زده تو کار پراگرسیو (sm50) 3 تا پراگرسیو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه میگه تاخیر خوره 15 دقیقه ..
خیلی دوست دارم آخرین اتوبوس و کنسرتی شو بشنوم (sm45)
بچه ها راسته اهنگ امیر بی گزند چند دقیقه دیگه تیتراژ ماه عسله؟
نقل قول:
جدا سلامت باشی (sm70)
یگانه هم زودانزالی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]