در طواف شمع میگفت این سخن پروانه ای
سوختم زین آشنایان ای خوشا بیگانه ای (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
در طواف شمع میگفت این سخن پروانه ای
سوختم زین آشنایان ای خوشا بیگانه ای (sm181)
(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)( sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی به من بگه این شکلک داره چی کار میکنه (sm81) (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقدور من سریست که در پایت افکنم
گر زان که التفات بدین مختصر کنی (sm181)
گفتی دیر و زود به حالت نظر کنم
آری کنی چو بر سر خاکم گذر کنی (sm181)
دعوت من بر تو آن شد کایزدت عاشق کناد
بر یکی سنگین دلِ نامهربان چون خویشتن (sm181)
تا بدانی درد و عشق و داغ مهر و غم خوری
تا به هجر اندر بیوفتی و بدانی قدر من (sm181)
یکی دختری داشت تو خاقان چو ماه
کجا ماه دارد دو چشم سیاه (sm181)
(sm2)(sm108)(sm108)(sm108)
- (sm50)
(sm149)
تو که عاشق دودی بجا قلیون خودتو به سیگار وابسته کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سیگار شاید 30 سال دیگه بگا بری ولی با قلیون با این طرز کشیدن مداوم کمتر 10 سال دیگه
(sm2)(sm2)کلوچه جان ماکت آلبومتو میدی کوش کنیم؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
---نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی 2 بسته کنت آبی (sm50)
هوس کنت آبی کردم ! دو ماهه نکشیدم امروز برم یکی دو نخ بزنیم به بدن یکم ریلکس شیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همه حال خراب (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرات داری رو پیش خانوم منشی سیگار بکش تا بگه طرف معتاده (sm50) اون یه درصدم احتمال داشت اوکی بده اونم میپره .........(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دختری که خیلی سخت گیر باشه من بیشتر ازش خوشم میاد (sm19)
چند ماه پیش به باران گفتم توی آهنگ بعدیش تغییر سبک بده راک اسلو بخونه مثل آلترناتیو و سافت راک اونم کلی از کامنتم استقبال کرد و گفت ایول دمت گرم عجب پیشنهاد خف و خفنی دادی (sm120) خداکنه تو آهنگ جدیدش که میخواد بیاد لااقل یه سولو گیتار الکتریک بزنه ضایع نشیم جلو دوستان (sm2)
تو خانم منشی رو پیدا کن تا من برم جلوش علف دود کنم ! نیست لامصب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر پیدا نشد بگه این شکلک داره چی کار میکنه ؟ (sm2) امروز بیکارم رفتم تو کف این شکلک گیر 3 پیچ دادما (sm30)
(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)( sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(s m108)(sm108)(sm108)
(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)( sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(s m108)(sm108)(sm108)
(sm192)
محسن چاوشی ، از این پس در توئیتر خواهد نوشت .(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از امروز همه میریزن توئیتر (sm120)
عکس زمینه بکشین بیرون
.....
هوی لاشی دفه آخرته دست به پست من میزنی و ویرایش میکنی وکرنه تو رو وادار میکنم کونمو لیس بزنی وبرق بندازیش(sm70)(sm70)(sm70)
چند سالته پسرنقل قول:
اشترم کجایی
(sm19)آ قربون پسر
چه حرفه ای کشیدی بیرون (sm120)
(sm77) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) (sm25)
سن و سال بزار کنار زمونه عوض شدهنقل قول:
حساب توییتر ایجاد شد(sm120)
(sm98)