چطوری محسن ؟؟؟ چه عجب بالاخره پسندیدی همیشه نظر منفی میدادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری محسن ؟؟؟ چه عجب بالاخره پسندیدی همیشه نظر منفی میدادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم نمره قبولی گرفت داداش ۲۰ ک ندادم بهش با ۱۰ هم قبول میشه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم داداش (sm10)نقل قول:
خوب بود در حد تنهاییامنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم دیگه میگم خوبه
اساتید اومدندنقل قول:
وقتش نیست حالشم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول داری یه زمانی با هر اهنگ جدید مو به تن ادم سیخ میشد؟
الان شد؟
یه چیزی هست بعدا میگم حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فک کنم ویدیو اومده
یکی به این تلگرام نسل شادمهر بگه خودت فقط تو کف موندی
ملت صدبار حالا گوشش دادن تا الان
صدای شادمهر بی نظیره کلا صدای شادمهر اهنگ قشنگ کرده از نظر من
از روز سرد خیلی بهتر تنظیمش
گروه داره پیشرفت میکنه(sm59)