نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينا رو كه منم روم ميشه بگم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينا رو كه منم روم ميشه بگم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اسي(sm10)
(sm77) سلام مهی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشي امروز بدون زدو خورد گذشت؟(sm120)
(sm98) آره؛ 1ترا!نقل قول:
ممنون ، منشی جماعتن دیگه ، الکی کلاس میزارن (sm120) منشی رئیس هم که باشن بیشتر کلاس میزارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خوبه ديگه همه ميرن تو افق محو ميشن من ميتونم تو اسم خودم محو شم البته اسمي كه تو برام انتخاب كردي(sm120)
خب دیگه؛ مام که وسعمون به این چینیا میرسه باس رومون بشه بگیم (sm25)نقل قول:
1میلیونی؟ (sm3)نقل قول:
خدا بده برکتنقل قول:
من که اصلا اهل فیلم نیستم (sm120) گاهی اوقات سریالی از تلویزیون عزت تی وی میبینم (sm120)