(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . توی همین یه روز و نصفی خیلی چیزای تازه و بَد از رفیقِ دورانِ دبستان تا دبیرستانم دیدم (sm172)
در واقع هیچ مشکلی با 8 ساعت الی 10 ساعت کار کردن توی روز نه دارم !
همین طور با بازاری بودن !
من با آدمای بازار مشکل دارم .
که اگه خودم یه روز واردِ بازارِ خرید و فروشِ حالا هر چی بشم تلاش می کنم که مثله اونا نه شم .
من ترجیح میدم کلاه سرم بره تا سرِ کسی کلاه بذارم و بینِ گرگا خورده بشم تا خودمم گرگ بشم .
امید وارم زورم به رسه که این جوری رفتار کنم و مغزم قاطی یِ این سیستمِ کثافت نشه .
من برای تصنیف کاروان به معین ایمیل دادم چند روز پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هنوز جوابی نداده
امیدوارم جوابم رو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولله ! (sm127)
به کجا ایمیل دادی !؟ (sm54)
آدرس ایمیل معین توی وب سایتش هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بحال به چندتا از هنرمندا و خواننده ها ایمیل دادم
مثه گوگوش ، لیلا فروهر ، پرویز صیاد سیاوش قمیشی و ...
لیلا فروهر و پرویز صیاد جواب ایمیلم رو دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید وارم نتیجه بده (sm10)
والا خيلى سرچ زدم اينور اونور اما نسخه کاملش هيچ کجا نيس...تصيف زيبايى هست که درراديو اصفهان گل مرد و معين بااين اهنگ معروف شد( قبل يکى را دوستت مى دارم)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسال پيش از طريق نزديکان معين پرس و جو کردم موفق نشدم پيدا کنم و متاسفانه معين ادم خيلى تنبلى هس و ديگران بايد اونو وادار ب کارى کنن!!!نقل قول:
اميدوارم جواب بگيريم!