به اين ميگن گفتگو، تو گفت كني و من گو نكنم هيچوقت به جايي نميرسيم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به اين ميگن گفتگو، تو گفت كني و من گو نكنم هيچوقت به جايي نميرسيم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذاکراتم داره مالیده میشه درش(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا اسکرین زدم 4 در 7 زدم که ویدیو ها معلوم باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی پایتخت از سری های قبلی هم بهتر شده (sm50) آریا واقعا کارش درسته
مرسي زحمت كشيدي (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا اين دي وي رو داشتم فكر ميكردم اورجينال نبود از بس بي كيفيت هست خاك تو سر كلتكس برداشته ويدئو VCD كانورت كرده دي وي زده
اين ويدئو اصلا دارا كيفيت اورجينال DVD نيست و كلا مقصرش هم فقط كلتكس بوده كه اهميت نداده به موضوع
25 گیگ (sm54) (sm2)
آره خب کیفیت اونجوری نیست منم تعجب کردم البته این فقط اینجوریه مثلا اون سه تا کلتکس که میخوام بزارم کیفیت اونا خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلتکس بی شرفه
بــــــــــــــــــعضی ها را دَر جوب بایــَد شــُست
تــا لــَجن ها هَمه خوشحــال شــَوند کــه
کــَـثیف تـــَر اَز خوُدشــان هَم هــَست . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) پیام زدم
من نمیگم آمریکا خیلی باحاله و مشتیه نه اون به فکر منافع خودشه .... دیگه کسی به اندازه شاه به آمریکا سرویس نداده بود بعد این که قدرتو از دست داد سرطان گرفت حتی نمیزاشتن تو آمریکا معالجه بشه!!!کارتر رییس جمهور اون موقع تو خاطراتش گفته بوی گند شاه آمریکا رو برداشته بفرستین بره!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینورم اینا دست برنمیدارن ... قطعا اونا میبینن همین امروز وسط مذاکرات یه جماعتی تو ایران دارن پرچم کشورشونو آتیش میزنن صحبت از جنگ و نابودی و مرگ آمریکا و اسرااییل میکنن کوتاه نمیان..... تا جمهوری اسلامی هست هیچ توافقی بین ایران و آمریکا صورت نمیگیره یا اگه بگیره موقتیه .
عمق ِ تنهايي ِ من ِ غمگينو (sm50)
ولی باز خوبه 25 گیگ میدونی چند تا آلبوم میشه ........ بازم خیلی خوبه دستت در نکنهنقل قول:
چقدر ترافیک دادی ؟ (sm2) حالا نمیشه یه اکانت دیگه بسازی
(sm50)
حالا دیگه راهی نداره دوباره 4 روز بری خالیش کنی (sm59)نقل قول:
(sm50)
(sm50) آخیش تاپیک پاک شد راحت شدم
نقل قول:
(sm2)
کارت درسته (sm10)
اَلقٌدسٌ لَنا (sm179)
حواسم به توئه
هوا سمت توئه
آقا محمدخان سلام ... (sm181)
(sm50)
چون من به مرگم راضیم ... (sm181)
اینجا دیگه خلوت شده ریزش کاربر داره
ما رفتیم خدافظ
تو خواجه این سرزمین
من خاک پای تو همین
این کار دنیارو ببین (sm181)
آرین ****** خداحافظ (sm120)نقل قول:
(sm2)
(sm2)(sm181)
آقا محمدخان امان ... (sm181)
ما اینجا مهمان نواز هستیم یه نگاه کن همین الان 67 تا مهمان اینجا هستن
سایت های دیگه تو رویاشون یه همچین چیزی رو نمیتونن تصور کنن
ازون پنج ميليون چارميليون و پونصدش بازديدا و رفرشاي الي باند هست (sm120)نقل قول:
کف افکارم موکت کردم (sm181)
بچه ها کسی این بند رو میشناسه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رو پل هوایی ماشین ها اندازه اسباب بازین (sm181)
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، قاسم دهنوی با مسئولان باشگاه استقلال برای فصل آینده به توافق رسید و صبح فردا با استقلال قرارداد امضا خواهد کرد. (sm54)
پرویز خان داره باغ وحش تکمیل میکنه
اين نشون دهند ضعف و كمبود طرفداراي چاوشيه لاكن رضا ارين اگر ميخواست ازين رفرشا بكنه سرور باران الان خيلي وقت بود كه به شادروان آمازون و سي دي بي بي پيوسته بودنقل قول:
او را به مقام يوتيوبيت ميرسانيم (sm50)نقل قول:
(sm50)
بر سر آنم که گر ز دست برآید
دست به کاری زنم که غصه سرآید (sm50)
(sm27)