دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه این چیزارو از من نخواه(sm2)
ما هم در خدمتیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه این چیزارو از من نخواه(sm2)
ما هم در خدمتیم(sm120)
(sm134)از ترنسه دیروزیه خوشتون نیومد نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اکثریت ترنس دوست ندارن (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چیه هی عکس این دختره رو میزاری تو تاپیک(sm98)
ببخشید عکس شرتت ف*یلتر بود نتونستم آپلود کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوشه (sm120)نقل قول:
آینده ی نزدیک (sm59)
همین که فکر میکنی بد نیستی خدا رو شکر (sm19)
انشالله (sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
گرفتم ولی هنوز وقت نکردم بگوشم.. با این که همیشه موزیک به راه بوده اما ی 20 روزی میشه اصلا حس موزیک گوش دادن ندارم، اگرم بخوام گوش بدم ی چند تا اهنگ سنتی میگوشم این چند روز...فقط اهنگارو دانلود میکنم باشه تا حسش بیاد.نقل قول:
اتفاقا من از ترنس خوشم میاد(sm176)
دهن سرویس تا دیروز کرده بود تومنشی.. الانم کرده تو این بازیگره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه این منو یاد منشی میندازه (sm74)نقل قول: