(sm50)
Don't let the sun go down on me
Although I search myself, it's always someone else I see
I'd just allow a fragment of your life to wander free
But losing everything is like the sun going down on me
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
Don't let the sun go down on me
Although I search myself, it's always someone else I see
I'd just allow a fragment of your life to wander free
But losing everything is like the sun going down on me
(sm50)
Soldier Of Fortune (sm50)(sm27)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)
(sm172)چرا پخش شد اما ریلیز نشد
این دختر بالایی رو کجا دیدم! (sm148)
آهان تو این دیده بودم (sm118)
(Silent Hill: Revelation 3D (2012
(sm185)اخجون با یه روز تاخیر اومد
(sm2)
(sm30)
(sm2)
(sm50)
ممر (sm19)
الیاس یه سریال خوب معرفی کن
teru detectiv رو دیدم
خدا کنه چند تا DVD بزنه فقط تو این چیزایی که من داشتم کیفیت معین به درد نمیخوره لامصب مثلا ارجینالم هست (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی هم به درد نمیخوره جالب نیست چند تا موزیک ویدیو طنین زده آخر DVD دیوث کیفیت به زور معلوم میشه از بس تاریک میزنه (sm98)
اونوقت اینا تو اون کشور اینو گذاشتن 12 دلار (sm142) ........ والا من خنده م میگیره ازین شرکت خیلی تخمی داره کار میکنه (sm120)
حیف 80 تومن نیست بدی به اینا .......... (sm98)
(sm2) ای کاش میشد رسما میرفتم شرکت کلتکس رو به آتیش میکشوندم (sm98)
گویا کارگردان اپیزود آخر فصل پنجم (David Nutter) چند وقت پیش با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دیدن میکنه، باراک اوباما ازش خواهش میکنه که بگه ایا واقعا جان اسنو مرده یا نه. که در جواب David Nutter بهش میگه " بله جان اسنو برای همیشه مرده " خود دیوید میگه وقتی این جواب دادم گفتم احتمالا من یه راست از اون مراسم به گوانتانامو میفرسته، ولی خوشبختانه اوباما بهش رحم میکنه.(sm172)هر چند اوباما با شکایت و زاری به دیوید میگه " تو کارکتر مورد علاقه منو کشتی یادت باشه "
تا حالا چقدر پول دی وی دی دادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بشینم حساب کنم خیلی گرفتم خیلی هزینه کردم بت میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدری که خرج کردی درامد داشتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه در آورده بود که روزی یه ساعت برای کمک با kiana سر وکله نمیزد (sm2)
درآمد کجا بود ؟ هیچکی کمک نمیکنه فقط چند نفر کمک کردن منم میگیرم در حد توانم باقیشم باید بچه ها کمک کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا به خاطر کمک نبود عمدا بهش گفتم که هی پیام نده (sm120) مگه ندیدی ازون شب تاحالا پیامم نداد نقل هم نزده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد میگفت اینا همشون چرت و پرته من چیزی دانلود نکردم اگرم کردم پاک کردم (sm98) من بابت اینا هزینه کردم تا حالا فعلا 300 هزار از جیب خودم گذاشتم (sm98)
اونوقت این میاد عوض تشکر میگه اینا همشون درپیت ان دانلود نمیکنم ........ منم گفتم خب دانلود نکن (sm120)
بعدش اومد گفت واسه کمک من به گوگوش سیاوش قمیشی و هایده و داریوش خیلی کمک میکنم
منم بهش گفتم خب بیا جلو اگه راست میگی (sm98) گفتم هایده 6 تا دی وی دی داره گوگوش 2 تا ...... (sm120) میگه تاپیک بزن منم 10 تومن کمک میکنم
گفتم خسته نباشی همچین میگفتی خیلی کمک میکنم انگاری فک کردم میخوای 100 بدی (sm2)
دیروزم تاپیک کمک زدم اومد توی تاپیک فقط نگاه میکرد (sm39)
----------------------------------------------------------------------------------------------
اینا فقط الکی حرف مفت میزنن این کاربر حتی 4 تومنم کمک نمیکنه منم میدونستم فقط خواستم روشو کم کنم که الکی ادعا نداشته باشه که منم هستم
خب چرا خر حمالی می کنی ؟
برو یه کار پیدا کن یه چیز بذارن گف دستت
تو که 300 تومن دادی به 4 تا دی وی دی بیا یه 20 تومن به من بده بیکار شدم ته جیبم خالیه دمت قیژ ...البته من اهل جبرانم ها یا پسش میدم یا هم یه ساک آبدار پر تف مجلسی برات میزنم ...نقل قول:
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنو تو کف اون منشیه ایی ؟ چی شد قضیه رو تعریف کن ببینم چه کردی از اون موقع تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری دیوث تو باید بیای به من 20 کمک کنی اونوقت من به تو 20 بدم ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ! 30 تومن واسش عطر خریدم دیوث نیومد یه تک زنگ بزنه یا یه اس ام اس خالی بده لااقل خورد یه آب هم روش (sm2) چند روز پیش هم مغازه رو جمع کرده رفته دیگه ندیدمش (sm81)(sm2)نقل قول:
بده دیکه خصیص بازی در نیارنقل قول:
به مناسبت رفیق شدنمون 20 تومن بده (sm2)شماره کارت بدم یا میخوای دلمو بیشیکونی ؟(sm74)
عطر رو قبول کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اون 30 تومنو میدادی به من دیوث (sm39) (sm81) دعاتم میکردم دیوث (sm2) من بهت میگم 4 تومن برو پرداخت کن(sm39)
لامصب هر کاری میکنم صدتا تک تومن ازت کنده نمیشه (sm2)اونوقت خشتک رفته 30 تومن داده به خانوم منشی اونم رید کف دستت (sm30)
از زعفران روی من رو می بگردانی چرا (sm98)
زن و بچه مردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیکرم ای دولت تو حلقم امیر دودول جان من همیشه پایین رو نکاه میکنم یه وقت دختری کسی نباشه ولی بازم چشم ببخشید
بلی (sm74)نقل قول:
به امیر بگو بهت بده البته یه میتونم 50 ازت بگیرم 20 تومنو به قرآن بهت میدم (sm2)نقل قول:
تو اگه چشم های شهلای منشی رو ببینی از این حرفا نمی زنی (sm81)(sm2)نقل قول:
گر تو ستم کنی به جان ، از تو ستم روا بود (sm178)