نابغه و اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نابغه و اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر روز دارم گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از دو بار بیشتر گوش دادم
دلیل نمیشه شما گوش نمیدی بقیه هم گوش ندن
من هم از امیر عزیز، مدیر پر تلاش سایت به خاطر تمامی زحماتشون ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm72)
ی چیزی بگم کف کنید...نقطه ضعف از سرنوشت هم قشنگتره(sm118)
امیر جان داداش بابت همه زحمتات ممنون...
فقط منو آنقدر بلاک نکن(sm120)
تا اینجا آلبوم دوتا کار قشنگ داره! یکی سرنوشت و یکی نقطه ضعف(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش قلب من رو مینداخت بیرون(sm120)
بعد از مدت ها یک کاره تمام عیار از شادمهر ریلیز شد. هم از لحاظ ترانه هم ملودی هم تنظیم ... شادمهر تمام کلمات آهنگ به ملودیک ترین شکل ممکن اجرا کرده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوژه خوبی هم انتخاب شده بود.
با توجه به حساسیت ها مطمئنا آلبوم به شکلی ارائه میشه که رضایت حداکثری داشته باشه ...
این دختر بچه همونی نیست که تو وارث هم بود؟
کسی کیفیت m4a این آهنگو داره؟
من از ۲۰ به این اهنگ ۱۸ میدم
با یه بار گوش دادن به اهنگ متوجه نمیشید که چقدر این کار قشنگه من
خودم ۴۰ بار گوش کردم و هربار بیشتر مجذوب اهنگ شدم
میخوام به شما دوستان شادمهری بگم که این کار شاهکاره
این تو طول زمان بهتون ثابت میشه
با عوامل کار هیچ کاری ندارم اصلا
ولی این اهنگ با بقیه فرق داره