شانس که نداریم 5 امتیاز باز پرید (sm106)
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس که نداریم 5 امتیاز باز پرید (sm106)
باز خوبه پنج تا هم (sm100)
برزيل چه ميكنه ؟؟؟ (sm55)
3 -1 زده بودم
حیف شد (sm25)
امین آواتار چیه جان من(sm98)
یعنی این بازیکنه یا دلقک(sm25)
پس تو عاشق فوتبال زیبا و هجومی هستی (sm106)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چلسی هم دوست نداشتی 2012 قهرمان اروپا میشد (sm106)
منم 2-0 زدم ریدم (sm106)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر شانسی نیست صاف بودن دل ... دلتو صاف کن بعد اس بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این اصل رو یادت مره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-2 ؟؟(sm55)
نقل قول:
اون كه صد در صد (sm100)
انا دقت نكردي گفتم رو ايران تعصب خاصي ندارم و فوتبالي نگاه ميكنم اگر برزيل اين طور قهرمان شه ايرادي بهش وارد نيست (sm14)
چلسي رو صد در صد ترجيح ميدادم با شرايط ديكه اي قهرمان شه واسه همين بلافاصله معتقد بودم ديمتىو بايد بره اما هيچي از ارزش هاي چلسي تو اون شب رويايي كم نميشه (sm10)