من شخصا به فکرت بودم (sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من شخصا به فکرت بودم (sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراک :-o
ای بابا ؛ ای بابا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزیره پلی شد .... (sm50)
ول کن داش ، همینجا باش همراهیمون کن (sm10)نقل قول:
منم ازوناش بودم که فحش ها رو به هیچ جام حسابش نمیکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم از اول بخونم میام خدمتتون(sm127)
عمت چی!؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا اینطوری قانع نشده بودم
یعنی طرف اینکارستاااا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن مثل ويروسه اگه وارد زندگيت بشه
1 جيباتو search ميكنه
2 پولاتو delet ميكنه
3 خانوادتو edit ميكنه
4 ارتباط با دوستاتو cut ميكنه
5 فون بوكه موبايلتو scan ميكنه
6 خوشي هاتو cancel ميكنه
7 آخرش هم مخت hang ميكنه
اگه برای زیارت رفته بودی که مقبولنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه برای کار دیگه که خسته نباشی
: سئوال تاریخ چند سال دیگر :
مدیر گروه که بود و چه کرد ؟
.
.
.
.
.
.
.
یکی از فرماندهان سلسله ی واتساپیان بود که تعدادی از افراد بیکار زن و مرد را به دور خود گرد آورد و با نشان دادن عکسها و فیلمها و متن های مختلف آنها را با خود هم پیمان کرد.
او در مقابل اقوامی همچون نیمبازیان ، بیتالکیان ، وایبریان ، آل فیسبوک ، آل لاین و دیگر اقوام بیکار ایستادگی کرد و مانع گرویدن اعضای خود به گروههای دیگر شد