(sm30)وای خدا قسمت 6
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)وای خدا قسمت 6
شیا همه محصولاتش عالیه تردید نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زن داداشه
ایرانسل با موبایل ۱۰ مگم میده زاییدی (sm2)
من اس اس دی سیلیکون پاور گرفتم
خیلی چیز مشتیه
آره انصافا تا حالا محصول متوسطم نگرفتم ازش هر چی گرفتم عالی بوده منتها گفتم شاید تو اسپیکر برندای تخصصی تر باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین قیمتی که گیر آوردم 280 بود دی جی کالا ولی دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد جنس فیک خیلی زیاد شده توش مجبورم 40 تومن بیشتر بدم از جای معتبر بگیرم (sm120)
JBL مارک خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم (sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو رو باید قبل بازی با شما اخراج میکردن (sm120) ولی به هر حال برد-برد بود هم واسه شما هم منچستریها (sm120)
ahmet-kaya_hani-benim-gencligim (sm74)
کنسرت موزن بعد چهل سالگی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس فیلم ترسناک کردم هالووین میچسبه ..
برد اونا بیشتر بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کیرم . با فیت وصل میشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نصار اون معاون کردما اونو (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نثارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm47)زیرنویس تا قسمت ده اومد اکبر بپر روش (sm70)منظورم رو سریاله
(sm118) من به تو گل نمیگم که عمرِ گل خیلی کمه
فوکی منظورت شیه ریدن به نت !?؟!
سرعت دانلود من خیلی کم شده واسه همینه ..
(sm50)
مروح کن دل و جان را(sm50)
اوه خدای من قلبم اومد تو دهنم تا بحال بایوس اپدیت نکرده بودم
علم پیشرفت کرده سالای پیش خیلی پیچیده تر بود سمتش نمیرفتیم
اشترم دو تا تکنولوژی بکار بگیر اینجور وقتا لازم میشهنقل قول:
یا گوشی بگیر یا مودم فورجی یه کوفتی بگیر راحت شی
مودم خوب دیجی زده 330 تومن
(sm10)
(sm70)تو که تخم نداری بایوس اپدیت کنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خودت سرطانی طاعونی چیزی بفرس کیون لق امریکا
بجان خودم این با سد علی جری گی هستن هیچ امکان دیگه ای نیس اینقد خیه مالی تو تاریخ دیده نشده
امیر یه قیمت دلار بذار
فرقی نکرده همون مرز 10 تومن
ای بابا یه لحظه بیارن پایین ما یه گوشی بخریم
راهپیمایی تموم شد بخر ! (sm2)
(sm2)داره کم کم نفسم میگره
ssd هم شیز خوبیا لپ تاپم شیطون داشت رو نمیکرد .. (sm59)
میدون انقلاب باش (sm2)
(sm50)
(sm19)مستند و مصاحبه سوگند
تف اصن یادم رفت نماوا دو روز رایگان بود چن تا فیلم ایرانی ببینم
اقا میخوام سایتمو 3 روز از دسترس خارج نم کسی بلده راهنمایی کنه
اینا دیگه قدیمی شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ام تو بگیر ببین سرعت یعنی چی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمم بهنام(sm59)
این اسم اکبر بیوتی جریان داره