(sm33)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm33)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامی بیشتر به این شکلک این حرف میخوره (sm2)
تو غلط کردی خشتک دیوث (sm89)
(sm172)
نوبت تو ئه پفیوس
یا بهتره بگم
تو غلط میکنی (sm89)
تایید داداش هادی (sm30)
پفیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط املایی (sm70)
گور رفتی
هادی راستی یه چیز بگم دیویدی پارس ویدیو نگیر کیفیت نداره
چطور ؟ خودت مگه داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کلتکس رکوردز دوباره راه افتاده ؟
من نه بچها دارن دیدم کیفیت ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا چند ماه پیش dvd ابی پارس ویدو رو گرفتم به درد نمیخورد انداختمش سطل آشغال انقدر کیفیت نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dvd هایده رو دیدم کیفیت خیلی خوب بود .... گوگوشم ندیدم ولی فک کنم اونم خوب باشه
هایده رو من دیدم کیفیت نداشت
حسین قوامی - شب جدایی(sm50)
دگر از جان من چه خواهی ای شب ؟!
نقل قول:
حتما ارجینال نبوده ...... الان من 2 تا خریدم از هایده کیفیت ام خوبه دیگه (sm50)
امیر احساس می کنم عضویت باید پولی بشه
با تو بحث کردن فایده نداره
- (sm27)
اسکرین برات میفرستم دیگه پارس ویدیو مال قدیم بوده خب کیفیت در حد hd که نیستنقل قول:
از اونی که میگی داره بپرس ببین دی وی دی چند بوده ...... 6 تا داره
هادی ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ک.ون خر افتادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میخندی این پسره شغل اولش تجارت عنکترونیکهنقل قول:
یه پسره بود تو رستورانی که کار میکردیم خیلی پسر خوبی بود اونم اتفاقا مثه تو 22 سال داشت هی بهش میکفتم هادی میکفت جانم منم بش میکفتم از ک.ون خر افتادی (sm2)
ولی پسره با اینکه فقط دو سال ازش بزرک بودم یه بارم تو روم وا نستاد یه روز یکی بمن یه ک.سشری کفت تو آشپزخونه یقه به قه شدیم یکی از اون یکی از من یهو دیدم این پسره هادی بشقاب شیشلیک رو رو سر پسره خورد کرد ..ینی ریدم به خودم ..هر روز مسخرش میکردم بعد 23 تومن شیشلیک رو رو سر یارو آورد بیست و پنج تومنم سرپرست جریمش کرد اون موقع ها البته شیشلیک باغ سالار مشهد 23 تومن بود الان حتما قیمتش دوبل شده هیچی دیکه از روز بعد بهش میکفتم آقا هادی(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
امشبم گذشت ... (sm27)
کاسیاس رفت پورتو (sm50)
چیز خر مکه دارم جوک تعریف میبکنم مستنده مستندهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم 22 دارم 25 ام (sm2)
هیچ وقت هادی ارو دست کم نگیر خیلی آرام هستند اما جوگیر بشن کلهم اجمعین خراب میشن روسر طرف (sm2)
ولی خدایی حیف اون شیشلیگ نبود(sm172) من تو عمرم شیشلیگ به چش ندیدم (sm81)
مرده جان به لب رسیده را چه نامند؟!
تو که کفتی 22 ایی بهرحال من 24 امنقل قول:
شغلت چیه ؟
سیاه مست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم 22 اصلا نسنمو نگفتم فقط گفتم کرمانشاه (sm70)نقل قول:
پخش مواد غذایی بودم تا زمستان پارسال اما دیگه بیمه نمیکرد منم دیگه نرفتم الان چند وقتیه که بیکارم کارم نیست لامصب هرجا میری فقط بازاریاب
منم بازاریاب به کارم نمیاد یعنی حوصله شو ندارم با صد نفر بحث کنم اعصاب میخواد که من ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
725 Games
🏆 19 Titles
1⃣6⃣ Seasons
(sm50)
موری خدایش منم یه قرون تنگ جیبم نیست وگرنه دریغ نمیکردم (sm50)
یه بیست تومن از یکی دستی میخوام هر وقت داد ده تومنشو برات میفرستم (sm50)(sm2)
- (sm27)
هِی این یعنی له شدن کلیشه ها نوبتی
این یعنی وطن ولی آدمای غربتی
(sm50)
(sm54)میریم برای سه و نیم میلیون
- (sm50)