نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم منم برم به غذام سر بزنم بيام(sm79)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم منم برم به غذام سر بزنم بيام(sm79)
ابگوشت (sm74)نقل قول:
برو تا ته نگرفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتمن پس این همه چرخ زورخانه ای میزدی تو تایپیک بی دلیل نبوده ، اثرات آبگوشت بوده(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر و دختر آقای گل جام جهانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون اثرات تخم مرغه (sm70)نقل قول:
نقل قول:
ياد يه خاطره افتادم چند سال پيش تو روماي روزي ادمين بودم قورمه سبزيم ته گرفت تلخ شد مجبور شدم با نوشابه بخورم تا مدتها سوژه خنده بچه هاي روم بودم امشبم قورمه سبزي گذاشتم ميترسم تاريخ دوباره تكرار شه (sm120)
مواظب باش تخم مرغ رو با آبگوشت نخوری خطرناکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]