کولر روشن کردم نشستم زیرش چایی میخورم. با این زمستونتون.
نمایش نسخه قابل چاپ
کولر روشن کردم نشستم زیرش چایی میخورم. با این زمستونتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزينه 1،2،3 (sm39) مسخره نكن بي ادب ِ بي تربيت (sm120)
گزينه 4،5 خوشگل نبود قيافه ش
گزينه 6 بدك نبود
نظرت راجع به سوني z1 چيه ؟
ديروزم كه نميشناختمش( كه البته ميشناسمش صداشم خيلي دوست دارم) چون خيلي شبيه خودش نيست و صد البته خوشگلتره براي همين ، منظورم اين بود كه عاشق اين نقاشي شدم نه صاحبش (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره چیه ؟؟؟ خب گفتی زیر 1 تومن منم گزینه های موجود رو گفتم .. اتفاقا اون 3 تای اولی بهتر از بقیه کار میکنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آخری ببین دیگه چه شخصیتیه که سایت هم فیلترش کرده (sm25)(sm155)
و اما در مورد اکسپریا زد وان ... اولا که گفتی زیر یک تومن که ایشون بالای یک تومن بوده فکر کنم
بعدش هم رفیقم داره ، 2 روز اول که دیدمش راضی بود ازش ... من هم میگم خوبه ولی خب به شرطی که هنگ نکنه ... آخه گوشی های سونی کلا معروفن به بسیار هنگ آوری و اعصاب خورد کنی .... اصلن میگن روی جعبشون هم نوشتن .... (sm35)
اینجا یه مدل از همین زد وان هست ، امتیاز 9.2 امتیاز خوبیه ، نظر خریداران هم بخون ببین چی میگن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب عکسش واسه خیلی وقت پیشه ، مثلن یک ماه یا دو ماه نه ، نزدیک به پنج شیش سال پیش ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی زد وان لنز هم میخوره ، میتونی یه دوره عکاسی هم بفرستیش (sm2)
بابام رفته گرفته! نظز مثبت بده (sm120)نقل قول:
ساخت چینِ... باتری رو باس کار کنیم تا ببینیم چطوره... رم 32 خریده واسش فعلا در مورد حجم عکساش نظری ندارم... پایه نداریم فعلا... دفترچه پارسی نمیخوام اصن... کابل هم مهم نیست وای فای داره... امیدوارم دوربین خوبی باشه دیگه خریده (sm59)
من که اومدم فعلا (sm59)نقل قول:
سلام... این چه امضاییِ پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه وقتی سرعت نداشتی مجتبی زحمت ویدئوی شب رو بکشه؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)(sm51)