نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده زیبا بود (sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده زیبا بود (sm93)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اونجا که ارزونه با اینجا ک.و.ن.م.ون پاره میشه باید پول نجومی بدیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 هفته پیش که اومدم شمال اونجایی که خونه گرفته بودیم صاحب خونه از موقعی که ما رفتیم تا موقعی که ما برگشتیم ینی فیکس 2 روز نیم هروقت دیدمش مست بود (sm70)
/ﯾﻪ ﭘﻮﺷﻪ **** ﺗﻮ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﺩﺍﺭﻡ
.
.
.
.
.
ﺍﺳﻤﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ :
اسلام از ديد شهيد مطهري
.
ﻻﻣﺼﺐ ﻫﯿﺸﮑﯽ ﺑﺎﺯﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨه که هيچ،シ
رو سرمم قسم ميخورن .. -_
زنگ زدم به دوس دخترم دیدم دهنش پره.بهش گفتم سارینا جون چی میخوری؟؟؟؟گفت فیله کوسه با آب انگور 14ساله . . . پیهو مامانش داد زد بتـــــــــــــول!اینقدر نون و رب نخور اسهال میگیریا!!! من /: بتول ): فیله ی کوسه با آب انگور 14ساله (:
شبیه اینستا تتلو.. ما هم شروع کنیم اینجا به بق بقو کردن
بق بقو(sm120)
قبلنای دنیای مجازی یا حقیقی؟! (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مجازی: قبلنایی که من بودم یا هنوز اینجا نبودم؟! (sm50)
گستاخ فرو مایه فی الارض (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بعده مدتها یه شبهه منچستر دیدیم ، از وقتی رییس بزرگ رفته بود به دلم مونده بود یه بازی اینطوری بازی کنیم همش بچه ها بد بازی میکردن ، بازی نبود که که بچه ها سرشون با ما تحتشون بازی بازی نکنه ، دیگه بد بازی کردنم حدی داره ، ولی این بازی نشون داد که دوران بد بازی کردن به سر آمد ؛ غم مخور ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فقط نامرد بازی تو چَنتَت داری (sm2)نقل قول:
نظرت چیه فروش اینترنتیم بزنم؟ (sm70)
باوووو آن سگیست که ارزان است (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ دائم الخمر که میگن همونه دیگه ، کلا هیچی زیادیش خوب نی ، توی هیچ چیزی نباید افراط کرد
قبلنای دنیای واقعی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز تو خیابون داشتم رد میشدم یهو یه دختره رو دیدم ازش خوشم اومد تا رفتم برم بهش شماره بدم یهو دیدم دوستش صداش کرد آرام ، آرام بدو بیا اینجا یهو دیدم دویید رفت اونجا ...
تازه فهمیدم اون اصن آدم نبود حیوون بود ، داشتم به یه حیوون علاقه مند میشدم ، خدا رحم کرد ...
پیام خصوصی به دست رسید ؟(sm10)نقل قول: