نه عزیز پیامی بهم نرسیده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iran1394 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه عزیز پیامی بهم نرسیده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iran1394 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکه اومده پائین..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آقایون عربده کشى تو خونه فراموش نشه!!
گفتم
لباس قرمزت را نپوش
ما کمونیست نیستیم
گفتم
لباس مشکی ات را نپوش
ما آنارشیست نیستیم
گفتم
لباس سبزت را نپوش
ما فتنه گر نیستیم
گفتم در این مملکت
فقط آدم های لخت را نمی گیرند
بعد آنها رسیدند
و سنگسارمان کردند
اوّلین سنگ را کسی انداخت
که لباسش را یادم نیست
آخرین سنگ را کسی انداخت
که مطمئن بود
آدم هایی را که سنگ می اندازند
نمی گیرند
سید مهدی موسوی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
کی بود یارو؟فحش داد اخراج شد؟
Badbadakaye Rangi (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه بودم، به هیچی شک نداشتم (sm172)
Mad Max Fury Road 2015 (sm27)
احسان صالحی بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان لطفا این بحثای امیر فلان کرده ، فلان شده رو تموم کنین ، حال عادم بهم میخوره همش یه سری میان پشت این میگن ، پشت اون میگن ، این بحثای خاله زنکی رو بزارین کنار ؛ لطفا (sm10)
اینم نمود خودشو(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشت امد از امدنش؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]