من امتحانام شروع شدن تااازه ترم اخرم همش هندزفری گوشمه...(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
من امتحانام شروع شدن تااازه ترم اخرم همش هندزفری گوشمه...(sm74)
رو حرف بزرگتر حرف نزن تو جوابگو نیاز اون نیستی(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیه؟ (sm128) از طرف من ازش خواستگاری کن بگو دارم با یه زرافه میام دنبالش(sm2)
به درمانم نمی کوشی ، نمی دانی مگر دردم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی اینو قبلا الیاس زده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم برین تو ذوق ما بذار بچه دلش خوش باشه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این و باید یه صحبتی بشه اصلاح کنن خبرو ده مین قبل انتشار آلبوم بود نه بعدش (sm2)
خب پس نزده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک هم زدی (sm2) راستی چند روز اومدی مرخصی بلا (sm2)(sm51)نقل قول: