(sm2)مخت گوزیده اینقد کنت ابی کشیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)مخت گوزیده اینقد کنت ابی کشیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم
(sm2)عوضش كردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونتانا ميكشم ديگه (sm2)
دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه بخش نگاه نو: مریم مقدم و بهتاش صناعیها برای فیلم «احتمال باران اسیدی». بهتاش صناعیها از جعفر پناهی تشکر کرد. در این بخش تندیسی اهدا نشد.
تنديس بهترين سريال ِ تاريخ ِ ايراني : همه چيز آنجاست (sm2)
(sm2)امشب قسمت اخرشه شرش کم فقط این پسره کوسخله خوب بازی میکنه دیوثنقل قول:
خوبه هنوز به اون درجه از کس لیسی نرسیدن که تمام سیمرغارو بدن مقام معظم رهبری (sm2)
20:42 جایزه ویژه هیات داوران بخش نگاه نو: امیرحسین عسگری برای فیلم «بدون مرز». او گفت: «قطعا اگر این جایزه دست من است کرم سلطان خراسان است که انرژیاش همیشه همراه من بود.»
(sm2)اسماعيل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خدايي (sm2)
(sm59)ديدي گفتم (sm2)