(sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173)
(sm50)
خوب چیزیه لامصب(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاچه(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم یه ویدیو از یوتیوب می کشی بیرون ؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm176)
(sm50)فردا قسمت اخر بنشی
(sm120)قسمت دوم اون سریال خاک بر سریه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این 19 سالشه ؟
این حداقل 25 سالشه
منم فقط می تونم بگم
اوو مای گاد
یه روز نشد کسی عکس دختر لخت نذاره.چی دارن مگه(sm3)
خونه و عمارتم من داداش کرامتم من(sm50)
پیکان جوانان تو کلیپ ارش (sm2)
ولی عجب ویدیویی ساخته
جالبه که کارگردانشم ایرانیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی این خونه پوسیدم خدایا
مگه دیوار اینجا در نداره
چقدر باید تحمل کرد بی عشق
مگه دنیا در و پیکر نداره
چشام کم سو شداز بس گریه کردم
نمیدونم کی از این خونه میرم
دارم میپوسم و چشم انتظارم
دارم میمیرم و از رو نمیرم
(sm50)
درست از اولین باری که رفتی
درست از اولین باری که مُردم
درست از آخرین برگی که باختی
درست از آخرین دستی که بُردم
درست از روز اول رفته بودی
همون روزی که من از دست رفتم
عزیزم عشق تو بن بست من بود
منم تا آخر بن بست رفتم
(sm178)
اینا چیه تو کلیپ ارش
(sm19)(sm176) خیلی تنکیونقل قول:
(sm50)صدای سراج
زیباس آیا؟؟
(sm50)
ریدی
یاد ندارم فتوشاپ ! (sm120) ولی حس کار رو می رسونه (sm120)
دیشب انیمیشن wall-e رو دیدم اشکم در اومد (sm74)
امیر قصه گل و تگرگ سیدی داری ؟
نداری تا بزنم بعدا
صدای فردی مرکوری (sm50)
(sm59)رو بسته بندی ماوسی که خریدم نوشته کامپلیتیبلی ویت ویندوز 10
خوش به حالت ! (sm2) ماوس بیسیم بگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیسیمه فقط امیدوارم خوب در بیاد تو کامنتا برای مدلای دیگه هر کی یجور مرثیه گفته یکی اسکلش خراب شده یکی میپره ارزونم نبودن هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر گرفتی ؟ چیه ؟ لاجیتک بگیر با گارانتی 3 ساله آواژنگ منتها یه خورده گرونه ولی ارزش داره به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حیف شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زیباست (sm50)نقل قول:
خیلی تخته ! ولی خب در کل خوبهنقل قول:
ارتفاعش 5 میلیمتر از ماوسی که الان دارم کمتره