یا تراکی که 3 رای گرفته باید بشه 6/6%
نمایش نسخه قابل چاپ
یا تراکی که 3 رای گرفته باید بشه 6/6%
(sm17)
(sm2)150 درصد
500!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
(sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
امیر بیا برا سینا این اسکنر ارزون رو بخر به جا البومایی که زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث حریص فقط همونو با کیفیت 128 میزنیم رو سایت جهت حمایت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاال انگار 128 تا 320 خیلی فرق داره (sm2)
فقط ترک پارو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)128 منتشر کردن اشتباست..ملت که این چیزا حالیشون نیست، چیزی هم که تو تمام پلیر ها میره همینیه که اینجا میذاریم
همینم میرن کانورت میکنن به 320 که دیگه فاجعست :|
من همیشه همه اهنگا رو 128 دان میکنم(sm120)
اونلی 320 (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ممر بعد ظهر حر کت میکنم سمت رشت ---- تحویل بگیر عوضی
جلل الخالق(sm77)
طرفدار موناکو و ناپولی و فیورنتینا و منچستر سیتی و پاری سن ژرمن رو کجای دلم بزارم(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یه کم نمک فلفل به خودت بزن پختی خوشمزه بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میره رو گرمای وحشتناک :|
پسره با دوست دخترش توی سینما بوده، دست میزنه به *** دختره آروم میگه این *** مال کیه؟
دختره خجالت میکشیده هیچی نمیگه
پسره باز میپرسه این *** مال کیه؟
باز دختره چیزی نمیگه
پسره صداشو بلند میکنه میگه این *** مال کیه؟؟؟
غضنفر که پشت سرشون نشسته بلند میشه میگه از مسئولین سینما خاهش میکنم که چراغ هارو روشن کنن یه *** پیدا شده
(sm70)
میگه دوسم نداره(sm4)
میگه دوسش نداری(sm47)
کیون
(sm2)
خوو چیکار کنم از دو هفته پیش برنامه ریختیم / مرخصی گرفتیم /نقل قول:
میگه دوسم ندارن(sm47)
میگه دوسش ندارم(sm47)
خب به درک خب به درک(sm47)
حس میکنم یه اهنگی مثه، (ها )باشه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آستان جانان شجریان (sm88)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمان مال من است ...
اقا البوم با ستاره ها و نسیم وصل همایون شجریان رو میتونین کیفیت بالا گیر بیارین؟
من دارم 128 / اما خوب نیست کیفیتش
ممنون میشم
نسيم وصلش رو دارمنقل قول:
بايد آپ كنم برات
الي آلبوم سيمرغ شجريان صوتي ش رو داره دوستم
بگيرم ازش ؟
سر به سر ، تا سپیده سر بزند، با تو در خواب ِ کوچه ها بیدار
شهر ، زیبا تر است بی مردم ، با دو دیوانه..با دو نا هنجار..
دستهایت خداست در دستم ! گاه ِ خلق ِ پرنده ای در خون
مثل آب ِ طلب نکرده مراد ، مثل ِ حس ِ گذشتن از دیوار..
در تو گنجشک های پر حرفی ، می وزند از دریچه های سکوت
در من اسبان ِ بی یل و یالی ، یله در باد و عاصی از افسار...
آدمیزاد، آدمی- زاد است ! زاده ی آدم ، آدمی زاده ست !
جفت در جفت، جفت گم کرده..خشت در خشت ، درخور ِ آوار
هر چه مرد است، می رسد بی اسب ، پی تجدید ِ "ماه پیشانی" !
هر چه "سارا"ست ، می رود با سیب ، تا نمک روی زخم های انار ...
در جنون از تجاوز ِ محضم ! دست برده ست در تنم ، دستی...
خبط ِ خلط آوری ست هم-خوانی با "سگی صبح کرده با کفتار" ..
آب ، سر رفته از سر ِ ماهی .. ماه ، افتاده از دهان ِ پلنگ..
خودکشی کرده در تنم ، تاکی .. دُرد ، ماسیده بر لب ِ خودکار..
در نمک-لاخ ِ بستری خاموش ، زخمه های بدون خون ریزی !
نفسم، آخرین دم ِ فندک...جگرم ، نقش ِ پاکت ِ سیگار....
طاهره خنیا
شهر ، زیبا تر است بی مردم ، با دو دیوانه..با دو نا هنجار..
(sm50)
من به شوخی اسم گروه را به جای «هم آویان»، هم آقایان نام نهادهام (sm70)
عليزاده (sm127)
(sm2)
كيوان ساكت هم چالش آب يخ رو انجام داد (sm77)
حسين عليزاده و علي مرادخاني رو دعوت كرده (sm2)
جنتي هم دعوت كرده (sm30)