کجای زندگیمی تو . . .
که من میگردمو نیستی . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
کجای زندگیمی تو . . .
که من میگردمو نیستی . . .
دوستان یه سوال داشتم
در لپ تاپ cpu core i3 چهار هسته هست یا دو هسته؟؟ core i5 در لپ تاپ چند هسته هست؟؟
کسی میدونه دختر و پسری که توو موزیک ویدئو سبب حضور داشتن اسمشون چیه ؟
core i3 دو هسته، i5 چهار هستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کنسل نشده احتمال زیاد تا اخر این ماه میاد
باز شایعه
کنسل شدنش شایعه بود
باو تلگرام ابی هی میگه آهنگ جدید شادمهر
بعید میدونم کنسل شده باشه ها
یا 7 بهمن یا عید
آلبوم سعید شهروز میدونین کی منتشر میشه ؟ (sm132)
مطمئن باشید همون 7بهمن میاد..فقط کاش این آهنگ نقش آهنگ آینده تو آلبوم قبلیو نداشته باشه
اوایل بهمننقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm184)
به سلامتی رفقای بارانی
۷بهمن رو طرفدارا میگن شادمهر اهل این برنامه ها نیس که تو مناسبتها اهنگ پخش کنه هروقت ویدیو اماده بشه پخش میشه
چقدر خوب میشد یه اهنگ تو مایه های اهنگهای avicii باشه
چرا هیچ خبری نیست..احسان هم ک قهر کرد و رفت
دیگه هیجانش از بین رفت دو ماهه همه سرکاریم خبری هم نشد
فقط انتظارات همینجوری میره بالا
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
رفتن همه ولی نترس . . .
امروز داشتم اثر محشر "آینده" رو گوش میکردم
اونم با صدای بلند
این بشر چیکارا که نکرده توو این آهنگ
هر بار که گوش میدم یه چیز جدید از تنظیمش در میاد
زنده باد شادمهر و شادمهری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm25)
(sm1)
آرامـــش قبل از طوفان (sm155)
هیچ طوفانی در راه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازش میپرسن خواننده مورد علاقت اونم میگه شادمهر در برنامه زنده تلوزیونی
وارث يك كار جديد با فضاى اجتماعى از اشعار مهدى أيوبي عزيزم هست كه تصميم دارم با كمك همكارانم با يك موزيك ويديو ساده اون رو تقديمتون كنم. اميدوارم دوست داشته باشيد.
وارث يك كار جديد با فضاى اجتماعى از اشعار مهدى أيوبي عزيزم هست كه تصميم دارم با كمك همكارانم با يك موزيك ويديو ساده اون رو تقديمتون كنم. اميدوارم دوست داشته باشيد.
بچه ها فاز شادمهر چیه پس فقط با تو عشقم چی شد؟
(sm77)
"وارث"
کار جدید شادمهر
این شادمهر سرویسمون کرد چند ماهه قراره فقط با تو عشقم بیاد حالا یهو شد وارث
اینطور که تو اینستاگرامش نوشته که با یک موزیک ویدیو ساده
معلومه که زود پخش میشه...
(sm2) 3 ماه حسادت بود 4 ماه فقط با تو 5 ماه فقط با تو عشقم حالا 6 ماه هم میراث(sm2)
صبر ایوب داریم ما
- (sm2)
- (sm54)
خب فقط با تو که خودشم هم گفته موزیک ویدیوش کاره زیادی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث هم که میاد
مثل اون سالی که رسیدی و سبب اومد میشه یجورایی.....
فک کنم از خیر آهنگ با تو گذشت / شادمهر سابقه داره تو این کارا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اینطوری هم میشه به قضیه نگاه کردنقل قول:
این بشر اصلا قابل پیشبینی نیست(sm25)
دمو هم داده فک کنم
- (sm77)
اهنگ جدید شادمهر به اسم وارث به زودی
یه کار اجتماعی هست.
ترانه:مهدی ایوبی
لطفا عنوان عوض بشه
بچه ها ی تیکه از آهنگ وارث را گوش دادم اینجوری ک معلومه آهنگشم مثل ویدیوش سادست