4 5 پست بالاتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
4 5 پست بالاتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه بچه ها بگیریدش در نره (sm35)(sm120)نقل قول:
نوید سابقه داره . تکذیب (sm50)
(sm2)
من فقط در پخت ماکارونی سابقه دارم... بگیریدش تا من برم به کارم برسم (sm120)نقل قول:
(sm54)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بقل مقلا برو (sm176)(sm111)
فعلا آب گذاشتم جوش بیاد (sm59)نقل قول:
لحظه به لحظه با وین
امضای توافق:
کری: حالا خدایی بمب اتم ندارین؟ امضا کنم؟
ظریف: نه بابا؛ ما هنوز وزیر علوم نداریم،
بمب مون کجا بود؟؟؟؟؟!!!!!!
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این مملکت چه اتفاقی داره می افته...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
امروز یه نیسان آبی دیدم داشت راهنما میزد! :|
دیشب بیمارستان بودم یه دختری رو آورده بودن
حالش خیلی ناجور بود پرستار گفت این رو به خاطر استرسی که واسه کنکور داشت آوردن حالش بد شد:|
منو میبینی یاد کنکور خودم افتادم
داشت صبح منو با بیل بلند میکردمیگفت ذلیل مرده پاشو برو کنکور بده ،
منم هی میگفتم حسش نیس مامان بذار بخوابم : :))
فقط یک ایرانیه که می تونه
پشت و جلوی کامیونش بنویسه فقط خدا، یاعلی، بیمه ابوالفضل و...
ولی داخل کامیون رو پر کنه از عکسای هایده و مهستی و چندتا از این دختر هندیا . . .
بارشم هرویین باشه....!!!!
روز ارتش بود
سرباز ها یکی یکی از هواپیما میپریدن پایین
نوبت آخری که شد نپرید ! سرهنگ گفت چرا نمیپری!!!؟
سرباز گفت قربان مـــــادرم دیشب خواب دیده که من چترم باز نــَـشــُـده!!!
سرهنگ با لبخندی گفت : قـــُـربـــُــون همه مادرا بشم
بیا چتره منو بگیر . چتر من بهتره حتما باز میشه . چتره خودت رو هم بده به من
سرباز با چتر سرهنگ پرید و چترش باز شد . همینطور که آرام آرام فرود می آمد ناگهان یکی از کنار دستش مثل مــــوشـــک رد شد و گفت
.
.
.
مـــــــــــــادرتــوگـــــــــــــایـــــ.ـــ ـیـ.ـــــــدمــــــــــــــــــ ــ
به بعضیا تو زندگیت باید بگی ببخشیدمن قبلا شمارو جایی نریدم ...!!!!؟؟؟؟؟
در انتظار دم کشیدن... (sm132)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
آغاز شمارش معکوس: 10 دقیقه تا ته دیگ سیب زمینی (sm120)نقل قول:
مکارم : حرام استنقل قول:
وایـــــــــ که چه ته دیگی دراوردم جاتون خالیــــــ (sm59)
ناهار خوردم بر میگردم عکس ـشو میزارم (sm120) برم تا سرد نشده (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
موزیک ویدیوی جدید و فوق العاده زیبای قلبم الآن گرفته از رحیم خالقی با همراهی دی جی دشواری
کارگردان : DJ 3pehr
با تشکر فراوان از آقای دی جی دشواری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقایقی با نوای دلنشین رحیم خالقی ...(sm2)
فوق العادس حتما" گوش بدید.
اساتید شادی کجا هستین(sm2)
روزي دو زن نزد شيخ آمدند و هر دو ادعا كردند كه مادر يك بچه هستند .
شيخ فرمودند: بچه را وسط بگذاريد و هر زن از يك طرف دست كودك را بكشد ،
آن دو زن آنقدر كودك را كشيدند كه از وسط جر خورد ...
شيخ كمي جا خوردند و فرمودند : قاعدتآ نبايد اينجوري مي شد !!
پدر ولایتمدار ولی یه کم عصبانی(sm2)
پیشنهاد من اینه حتما ببینیدش(sm2)
قیمت ک؟یر،
همانطور که میدانید در قانون مجازات اسلامی برای قطع عضو مبلغی به عنوان دیه در نظر گرفته می شود که این مبلغ دیه برای قطع عضو تنا؟سلی مرد یا همان کی؟ر گرانقدر به اندازه ی نصف دیه کامل یک مرد بالغ یعنی حدود 110میلیون تومان (آن هم در ماه های عادی) می شود. با توجه به اینکه اگر کی؟ر خود را روی یک صفحه بگسترانید و آن را تا آنجا که می توانید بکشید به اندازه 15 سانتیمتر مربع نمی شود در آن صورت قیمت *** شما می شود متری حدود 5 میلیارد تومن! مقایسه کنید با متری 16 میلیون بنای سلطنتی و لوکس در تهران متوجه خواهید شد چه موجود ارزشمندی لای پای خود دارید! پس آنرا درست مصرف کرده و از داشتن آن به خود ببالیدکیر متری 5 میلیارد تومن،اهای خانوم ک دماغتو عمل کردی عکستو میزاری line ماهم ختنه کردیم اینم عکسش
/ /( )
/ • / ||
ŒΞΞΞΞΞΞ /
/ Ѡ \ \
/ / \ \
هر پسری کپی نکن شلغمه
قیمت ک؟یر،
همانطور که میدانید در قانون مجازات اسلامی برای قطع عضو مبلغی به عنوان دیه در نظر گرفته می شود که این مبلغ دیه برای قطع عضو تنا؟سلی مرد یا همان کی؟ر گرانقدر به اندازه ی نصف دیه کامل یک مرد بالغ یعنی حدود 110میلیون تومان (آن هم در ماه های عادی) می شود. با توجه به اینکه اگر کی؟ر خود را روی یک صفحه بگسترانید و آن را تا آنجا که می توانید بکشید به اندازه 15 سانتیمتر مربع نمی شود در آن صورت قیمت *** شما می شود متری حدود 5 میلیارد تومن! مقایسه کنید با متری 16 میلیون بنای سلطنتی و لوکس در تهران متوجه خواهید شد چه موجود ارزشمندی لای پای خود دارید! پس آنرا درست مصرف کرده و از داشتن آن به خود ببالیدکیر متری 5 میلیارد تومن،اهای خانوم ک دماغتو عمل کردی عکستو میزاری line ماهم ختنه کردیم اینم عکسش
😎
/ /( )
/ • / ||
ŒΞΞΞΞΞΞ /
/ Ѡ \ \
/ / \ \
هر پسری کپی نکن شلغمه
ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻴ؟ﺮﻯ ﺭﺍ ﮔﻔﺘﻨﺪ:
ﻳﺎﻛﻴ؟ﺮ!
ﺗﻮﺭﺍ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻛیوﻥ ﺗﻨﮓ ﺧﻮﺵ ﺍﺳﺖ ﻳﺎ ﻛ؟ﺲ ﺑﻲ ﭘﺸﻢ؟
ﻛﻴ؟ﺮ ﻟﺒﺨﻨﺪﻱ ﺯﺩ ﻭ ﺑﺮﺧﺎﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭﻯ ﺩﻭﺧاﺎﻳﻪ
ﻧﺸﺴﺖ ، ﺩﺳﺘﻰ ﺑﻪ ﭘﺸﻢ ﺧﻮﺩ ﻛﺸﻴﺪ ﻭ ﺑﮕﻔﺖ :
ﺩﺭﻭﻳﺶ ﺭﺍﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﻣﻨﺰﻝ ﺍﺳﺖ، ﺣﺘﻲ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺱ ﻗﺎﺩﺭﯼ ﻭ ﺟﻮﺍﺩ ﯾﺴﺎﺭﯼ ﻣﺠﻮّﺯ ﮐﻨﺴﺮﺕ
ﺑﺪﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎﺩ ﭼﯿﻪ؟
ﻣﺸﮑﻞ ﺟﺎﭘﺎﺭﮎ
ﭼﻮﻥ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺑﺎ ﺗﺮﯾﻠﯽ ﻭ 18 ﭼﺮﺥ ﻭ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻭ ﻟﻮﺩﺭ ﻭ ﻟﯿﻔﺘﺮﺍﮎ ﻭ
ﮔﺮﯾﺪﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﭼﻨﺪﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻣﯿﻨﯽ ﺑﻮﺱ ﻫﻢ ﻣﯿﺎﺩ
(sm59)
/ /( )
/ • / ||
ŒΞΞΞΞΞΞ /
/ Ѡ \ \
/ / \ \
هر پسری کپی نکن شلغمه
کـ*ـس گفت به کـ*ـیر که ای سر بریده پوستنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را کـ*ـون سپید یا کـ*ـس بی مویت آرزوست؟
کـ*ـیر با ادب روی دو بیـ*ـضه خزید و گفت:
درویش هر کجا که شب آید سرای اوست
(sm132)
(sm25)(sm25)(sm25)
عکس گذاشتی لینکش شیلترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینکش (sm70)
بیخیال باو این چیه دادی الان قند شکنو وصل میکنم ببینم چیه(sm27)نقل قول:
عکس خرابه فیـ*ـلتر نیست (sm25)نقل قول:
نه من دیدمنقل قول:
من نتوستم ببینم آپ کن...نقل قول:
صابر و مجتبی کجان امشب؟ (sm142)
(sm172)